Marnie Krom

Minddrops

place Laurens Baecklaan 22
place 1942 LM  Beverwijk
Profielfoto van Marnie Krom

Get in touch!

Specialist van Lijf & Gezondheid - Stel uw vraag via specialisten@lijfengezondheid.nl


Wat bezielt mij?
Zoals ieder mens ervaren we vanuit het brein(mind) gedachten binnen druppelen(drops). Dit brein en vooral de gedachtegang van de mens heeft altijd mijn interesse gehad en dat heeft geresulteerd in het feit dat ik inmiddels al weer jaren in verschillende vormen en invullingen werkzaam ben als mediator en mindcoach.

Waarom Minddrops?
Door allerhande situaties die het leven met zich mee brengt kan dit ook voor kleine problemen of grote obstakels zorgen in je verdere stappen te maken. Of dit zich nu laat zien in relatie tot jezelf, in relatie tot de ander, misschien wel in de liefde of op je werk, menigeen vind het lastig datgene aan te stippen wat hun behelst, verdriet doet of lastig voelt. Vaak veroorzaakt door negatieve aannames die wij zelf creëren, geloven en vooral, waar we in blijven hangen.

Aristoteles zei het al: alles wat je aandacht geeft groeit.
Dit in zowel positieve als negatieve zin. Door het scheppen van duidelijkheid naar jezelf en die ander, zowel in het sociale leven als in het bedrijfsleven, breng ik de zielen van de mens in beweging. Hoe mooi is het om geen schroom te hebben en je eigen gedachtegang te kunnen ventileren naar jezelf of die ander zonder innerlijke negatieve elementen.

Tevens is mijn passie het schrijven van mijn Minddrops.
Artikelen (zie hier rechts) gebaseerd op de realiteit van het leven en mijn werk bij Minddrops. Ik schrijf niet om te informeren of te overtuigen. Ik schrijf om te inspireren tot meer zelfkennis, zelfcompassie en meer zelfverantwoording. Deze artikelen brengen zoveel herkenning bij mensen teweeg dat zij van hier uit contact met mij zoeken. Ik laat mensen bewust kijken naar het leven aan zich en hoe ze dit op zichzelf kunnen betrekken en hier voorwaartse stapjes in kunnen nemen.

Wil jij uit je negatieve leefwereld stappen of in je gedachtewereld duiken en kijken wat jouw bezielt?
Maak een begin met het uitwikkelen van gedachten die jou weerhouden om datgene te doen in je leven wat je graag zou willen doen. Schroom niet, zit jezelf niet meer in de weg en neem contact met mij op.

Geschreven door Marnie Krom:

Psyche

Geldzorgen

Wat is jouw associatie met financiële vrijheid? Is dat voor jou de mogelijkheid om alles, maar dan ook alles wat letterlijk in je Geestelijk Vermogen ligt aan te schaffen? Maar is jouw geestelijk vermogen wel de realiteit? Het geld spenderen zoals Dagobert Duck en Donald Trump met een zwembad vol dukaten, is dat jou realiteit? Als je reëel bent weet je ook dat er meer mensen zijn die dat niet kunnen dan wel. Over het algemeen werken de meesten hard om alleen al de vaste lasten en de extreme kosten het hoofd te bieden.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.