Nederlandse Vereniging van Diëtisten lanceert Meldpunt
De Nederlandse Vereniging van Diëtisten lanceert een meldpunt voor misleidende voedingsadviezen, consumenten krijgen plek om misleidende claims te melden.
De Nederlandse Vereniging van Diëtisten lanceert een meldpunt voor misleidende voedingsadviezen, consumenten krijgen plek om misleidende claims te melden.
Tegenwoordig proberen mensen zo gezond mogelijk te leven. Gezond eten, voldoende bewegen en voldoende rust nemen.
Hoewel tussendoortjes vaak als onschuldig worden gezien, kunnen ze een grotere invloed hebben op de gezondheid dan men denkt.
Het toevoegen van pittigheid aan een lunch (via gedroogde chilipepers) heeft een significante invloed op ons eetgedrag en mogelijk op de energie-inname
Vermoeidheid is een veelvoorkomend probleem waar voeding vaak een grotere rol in speelt dan we beseffen.
In veel vitaminepreparaten zit vitamine B. Dat doet vermoeden dat dit een belangrijke vitamine is. En dat klopt!
De combinatie van krillolie, vitamine E en Ubiquinol Q10 biedt krachtige ondersteuning voor de gezondheid van lichaamscellen.
Noten zitten boordevol gezonde vetten en eiwitten. Geen wonder dus dat ze een populaire keuze zijn voor iedereen die gezond eet.
Inzichten van professor Ellen Kampman
Je hart klopt dag en nacht, zonder pauze. Best bijzonder eigenlijk, dat we er zo weinig bij stilstaan.
Apple heeft altijd vooropgelopen met gebruiksvriendelijke applicaties om je leven makkelijker te maken.
Hoewel bewerkte voedingsmiddelen niet noodzakelijkerwijs schadelijk zijn, kunnen ultrabewerkte producten wel negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid.
Het regelmatig consumeren van zuivelproducten zoals melk, yoghurt, karnemelk en 30+ kaas kan bijdragen aan een lager risico op darmkanker.
Overgewicht is één van de grootste gezondheidsproblemen van deze tijd.
Ons lichaam heeft dagelijks een breed scala aan voedingsstoffen nodig om optimaal te functioneren.
Voeding als investering in jezelf en de wereld.
Het keto dieet is de laatste jaren steeds populairder geworden, en dat is niet zonder reden.
In veel restaurants staat een peper- en zoutstel op tafel. Ook lees je in veel recepten dat je het gerecht op smaak kunt brengen met peper & zout naar behoefte.
Uiterlijk in 2030 moet van alle bewerkte voedingsmiddelen minstens de helft van de producten behoren tot de beste categorie.