Frank Jonkers

Frank Jonkers

place Rijksstraatweg 55
place 1969 LC  Heemskerk
Profielfoto van Frank Jonkers

Get in touch!

Frank Jonkers (1966) is auteur van het boek ‘Kerngezond’, heeft een praktijk voor leefstijlgeneeskunde, BodySwitch in Heemskerk, en is oprichter van BodySwitch Nederland. Hij studeerde en verdiepte zich in reguliere medische kennis, Orthomoleculaire geneeskunde en voedingsleer, coaching, fytotherapie, darmmicrobiologie, bewegingsleer en celbiologie. Zijn visie is dat voeding, mindset, beweging en voedingssupplementen de basis dienen te zijn voor de behandeling van iedere ziekte en juist ter voorkoming van ziekte.

Voorheen was Frank werkzaam in de ICT en woog hij in 2003 nog 135 kilo. Hij kampte met beginnende osteoporose, dreigde diabetespatiënt te worden en kampte met vele andere gezondheidsklachten toen hij het roer radicaal omgooide. Hij verdiepte zich in de totale werking van het menselijk lichaam en realiseerde zich dat hijzelf degene was die zijn lichaam weer gezond kon maken. En dat deed hij, hij is vitaler dan ooit tevoren. Nu helpt Frank dagelijks vele mensen bij het hervinden, optimaliseren en behouden van hun gezondheid. “Mijn nieuwe missie geeft verschrikkelijk veel energie. Het is fascinerend om te zien wat voeding, beweging, de juiste mindset en voedingssupplementen voor geweldig effect hebben op de gezondheid van mensen” aldus Frank.

Geschreven door Frank Jonkers:

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.