Optimaal Presteren door Maximale Ontspanning

Het klinkt zo gemakkelijk: maximale ontspanning, maar hoe dan?

Veel mensen hebben een veeleisende baan, maken een emotionele tijd door, zijn net geopereerd of hebben een ongeluk gehad. Het lichaam beschermt zich tegen deze vorm va stres door spierspanning  vast te zetten. Helaas is het lichaam niet altijd instaat om deze spierspanning, 'body stress' weer zelfstandig los te laten. Denk dan eens aan Body Stress Release. 

Body Stress Release (BSR) is een zachte maar effectieve techniek die het lichaam helpt om de vastgezette spierspanning los te laten. "je hoeft geen genoegen te nemen met pijn en ongemakken en te leven met spanning in je lichaam.

Dit was ook de wens van Robin (48), client in de praktijk BSR Kennemerland. Robin: Vijf jaar geleden heb ik tijdens het skiën een ongeluk gehad. Daarna heb ik veel lage rug- en knieklachten gehad. Dat leek allemaal wat rustiger te worden, dus kon ik eingelijk mijn droom gaan verwezelijken; een halve marathon! Inmiddels was ik al twee jaar aan het trainen, maar steeds werd ik echter geplaagd door blessures en die halve marathon bleef ik maar voor me uit schuiven. Ik snapte er niks van: ik had een gezonde leeftstijl en sportte veel, dus waarom was ik dan toch zoi blessuregevoelig? In de wachtruimte van de huisarts viel mijn oog op een folder van Body Stress Release. Na twee jaar worstelen met die blessuregevoeligheid was ik radeloos en heb ik contact opgenomen met de praktijk BSR Kennemerland. Laura heeft mij heel goed uitgelegd waarom je alleen optimaal kunt presteren als je lichaam maximaal kan ontspannen. De behandelingen en de adviezen die Laura mij heeft gegeven, waren heel waardevol. Na twee maanden behandelen ben ik langzaam weer begonnen met trainen en na een half jaar heb ik dan eindelijk mijn doel bereikt, en dat zonder blessure! Body Stress Release heeft mij erg geholpen. Inmiddels ga ik een paar keer per jaar voor een check up naar Laura. Dit houdt mijn lichaam maximaal ontspanne en zorgt voor optimale sportprestaties.

Sinds 2010 heeft Laura Sinnema een eigen praktijk aan de Heussensstraat 2a in Haarlem. BSR is voor iedereen van jong tot oud. Mijn jongste client is nog geen 2 maanden en mijn oudste telt 92 jaar. BSR is niet zweverig het is een aanvullende gezondheidstechniek en kan past prima naast reguliere zorg. Ik ben blij dat ik al zoveel mensen heb mogen helpen met deze techniek. Ze zitten weer lekker in hun vel, en gaan weer met plezier sporte, werken en spelen.

Voor meer informatie kijk op www.bsrkennemerland.nl of bel: 06-174

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.