Acupunctuur voor ultieme gezichtsgezondheid

Cosmetische Acupunctuur gaat over de gezondheid van de gezichtshuid. Het is niet los te zien van de algehele gezondheid want Cosmetische Acupunctuur richt zich ook op aanwezigheid van disbalansen die invloed hebben op de huid.

Zodoende kan gezegd worden dat het de ultieme ontspanning en revitalisering van de fijne microwereld van het gezicht is. Acupuncturist Roeland Krijnen:

‘’Iedereen kent de term ‘Anti-Aging’ maar bij nader inzien is dat simpelweg een slimme marketing term want ondanks de veelbelovende zalfjes en slimme poeders gaat het verouderingsproces gewoon door. De Chinese geneeskunde ziet het ouder worden als een belangrijk en wijsmakend proces. Een mensenleven gaat, zoals alles in de natuur, door de vier seizoenen heen. Van de geboorte als lente tot het verstillen en naar binnen trekken in onze winter. Ons lichaam inclusief de huid gaat hierin mee. Dat is niet te stoppen maar wel vitaal en gezond te houden... Zodoende zijn de termen ‘begeleide’ of ‘vitale veroudering’ beter gekozen: ouder worden met behoud van vitaliteit en levensuitstraling en dat is precies wat cosmetische acupunctuur biedt. Chirurgie is spectaculair en strakker dan dat is op geen andere manier bereikbaar. Botox en fillers hebben hun eigen waarde maar geen van allen doen iets aan de vitaliteit en energie.’’

En daar schuilt de kracht van cosmetische acupunctuur Naast het verbeteren van de gezichtsdoorbloeding, het optimaliseren van de celvoeding, het verwijderen van ontstekingen en schadelijke vrije radicalen die de huid sneller laten verouderen, heeft cosmetische acupunctuur ook positieve invloed op de spierspanning van het gezicht. Kleine spiertjes zijn constant aan het werk voor een passende gezichtsuitdrukking. Spanningen, stress en zorgen laten daar duidelijk hun sporen na.

‘’Door de 12 acupunctuursessies wordt die spanning genormaliseerd en gaat ook het aansturende zenuwstelsel in de ruststand, beter slapen, meer energie, betere stemming – dat zijn de effecten die mensen ervaren…’’

zegt Krijnen. Het acupunctuurpakket brengt balans in de orgaansystemen en de microwereld van de gezichtshuid. Dus als u voor vitaliseren kiest en geen zin heeft infillers, botoxinjecties of chirurgie is acupunctuur een goede optie. 

Op de Acuclinic-website vindt u verder alle praktische informatie. www.acuclinic.nl | info@acuclinic.nl Raadhuisstraat 56a | Heemstede | 06-830 827 66

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.