Powerful & balanced breakfast

Powerful & balanced breakfast Haal het maximale uit je ontbijt met mymuesli De 40% Protein-Muesli, Balance-Muesli en Kickstart-Muesli van mymuesli zorgen voor het beste begin van jouw dag. Deze drie biologische muesli’s van mymuesli zijn allemaal voorzien van een nieuw design en zorgen ervoor dat je, afhankelijk van jouw voorkeur, kunt kiezen voor bijvoorbeeld een koolhydraat-arme of eiwitrijke muesli.

Powerful & balanced breakfast Haal het maximale uit je ontbijt met mymuesli

De 40% Protein-Muesli, Balance-Muesli en Kickstart-Muesli van mymuesli zorgen voor het beste begin van jouw dag. Deze drie biologische muesli’s van mymuesli zijn allemaal voorzien van een nieuw design en zorgen ervoor dat je, afhankelijk van jouw voorkeur, kunt kiezen voor bijvoorbeeld een koolhydraat-arme of eiwitrijke muesli. Of je nou aan krachttraining, fietsen, klimmen of hardlopen doet, of gewoon een gezonde en evenwichtige levensstijl nastreeft. It’s up to you! Zo krijg jij de juiste voedingsstoffen binnen om nog meer uit je dag en je workout te halen.

40% protein-muesli

In de 40% Protein-Muesli zit voldoende eiwit voor de opbouw en behoud van je spieren. Deze bio-muesli, zonder toegevoegde suikers, bevat een hoog proteïnegehalte afkomstig uit plantaardig eiwit. Daarmee is deze muesli ook ideaal voor iedereen met een vegan lifestyle. Bovendien bevat de mix slechts 15% koolhydraten en is daarmee uitermate geschikt voor een koolhydraatarm en figuurbewust voedingspatroon. Ook de chia zaden spelen hierin een belangrijke rol. Zij zijn rijker aan proteïne en voedingsvezels dan vele graansoorten en bevatten tegelijkertijd minder koolhydraten. Low carb betekent niet per direct dat jij je dagelijkse muesligenot hoeft te missen. Integendeel! Met deze high protein muesli met zoete appelstukjes, lekkere abrikozen, granaatappelzaden, gehakte amandelen en gepelde hennepzaden is het volop maar verantwoord genieten.

Balance-muesli

De Balance-Muesli is de ideale muesli voor een bewuste en evenwichtige levensstijl. De vlozaden in deze muesli hebben een vocht absorberend effect in je maag waardoor je langer een verzadigd gevoel hebt. Overigens: iedere portie muesli bevat 43% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan beta-glucanen, natuurlijke voedingsvezels om je cholesterolniveau in evenwicht te houden. Niet alleen is deze muesli caloriearm maar is deze ook één van de fruitigste muesli uit het mymuesli assortiment. Fruitige aardbeien en stukjes vijgen geven de muesli een natuurlijke zoetheid en de smaak van banaan past perfect bij de zure zwarte bessen. Daarnaast zorgen de zonnebloempitten voor de nodige bite in je ontbijt en halen ze het beste in het fruit naar boven.

Kickstart-muesli

De perfecte basis voor een actieve start! Welke uitdaging jou ook te wachten staat, de beste basis voor een actieve start is een uitgebalanceerd ontbijt. Met ingrediënten als aardbeien, bosbessen, hennepzaden, amandelen en een basis uit haver-crunchy's smaakt hij bijzonder lekker én krokant. De complexe koolhydraten uit de volkorenvlokken en een percentage van 12% aan voedingsvezels zorgen voor langdurige energie en een optimale start van de dag. Klaar voor jouw kickstart ... af!

Prijs en verkrijgbaarheid

De 40% Protein-Muesli, Balance-Muesli en Kickstart-Muesli zijn verkrijgbaar via www.mymuesli.nl 40% Protein-Muesli 575 gram - € 14,90 Balance-Muesli 575 gram - € 7,90 Kickstart-Muesli 575 gram - € 7,90

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.