Minder stress, dat willen we toch allemaal?

OxyTrust is gemaakt in samenwerking met apothekers van Super Nature Products. Speciaal voor een betere gemoedstoestand en minder stress.

OxyTrust is gemaakt in samenwerking met apothekers van Super Nature Products

Het natuurlijke voedingssupplement is een speciaal preparaat met een unieke formule van DL-Phenylalanine (DLPA), PEA (Palmitoylethanolamide), Damiana-extract, Choline, Myo-Inositol, en GABA. 

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat Oxytocine een positieve invloed kan hebben bij Autisme, Anorexia, Fibromyalgie, Anti-Aging, Stress, Overgangsklachten, PTSS, Obesitas (vermindering van de eetlust), Depressieve gevoelens, Dementie, verhoging van het zelfvertrouwen, verbetering van sociaal contact en een boost voor je weerstand.

Koop nu en ontvang 10% korting!

Speciaal voor de lezers van Lijf en gezondheid hebben wij een kortingscode: Vul LIJFENGEZONDHEID in bij je bestelling en ontvang 10% korting.

Meer informatie is te vinden op www.oxytrust.com

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.