Met deze schoenen is wandelen goed voor geest èn lichaam

De afgelopen maanden ontdekken steeds meer Nederlanders hoe heerlijk een goede wandeling kan zijn.

Een frisse neus, even je gedachten op nul en alle zorgen van je af lopen. Dat is goed voor je geestelijke gezondheid, zeker als je veel thuis zit of werkt. Maar, vergeet je ook je lichamelijke gezondheid niet? 

Met schoenen van Ecco loop je er niet alleen comfortabel en modieus bij, maar ga je ook niet voorbij aan de gezondheidsvoordelen van goede schoenen. In dit artikel lees je hoe je met deze schoenen niet alleen je voeten, maar je hele lijf een plezier doet. Van het puntje van je tenen tot je ogen, want ook visueel mogen deze schoenen er zijn.

Je voeten zijn je basis: wees er zuinig op

We zien ze vaak nogal gemakkelijk over het hoofd, maar je voeten zijn de hele dag voor je aan het werk. Of je nu tijdens het werken even naar de keuken loopt voor een kop koffie, of tijdens je lunchpauze een flinke wandeling maakt om op te laden: je voeten staan altijd voor je klaar. Die verdienen het om in een goed paar schoenen te worden gestoken.

Goede schoenen zitten niet alleen lekker, maar ontzien bovendien je knieën, heupen en rug. Het dragen van goede schoenen voorkomt rug-, gewrichts- en spierklachten en zorgt dat wandelen ook echt een genot blijft.

Ecco combineert die kennis al sinds de jaren ‘60 met schoenen die er ook nog eens modieus uit zien. Een goed voorbeeld is de Soft-serie, gemaakt van zachte materialen voor een optimaal comfort aan je voeten. Erg populair zijn de Ecco Soft 7 modellen, waarin dit draagcomfort wordt gecombineerd met een stijlvolle look. Of je nu begint aan een stevige boswandeling of straks vol energie je kantoortuin weer binnen stapt, met Ecco Soft 7 schoenen doe je het comfortabel en vol vertrouwen.

Dé schoen om er dit voorjaar op uit te gaan

Wil jij ook optimaal genieten van het bijzonder mooie voorjaar waar we tot nu toe op worden getrakteerd? Maak dan kennis met de Ecco ST.1 modellen. Niet voor niets zijn deze schoenen bijzonder populair dit voorjaar. Ze zijn de ideale mix tussen casual en chique met het karakteristieke draagcomfort van Ecco, maar ook met een stijlvolle uitstraling waarmee je gezien mag worden. (Op gepaste afstand uiteraard, maar vallen je schoenen daardoor niet alleen maar extra op?)

De schoenen van Ecco zijn dus niet alleen bijzonder comfortabel, maar ook te combineren met vrijwel iedere outfit. De in dit artikel genoemde series zijn zowel voor dames als heren beschikbaar, maar Ecco heeft nog veel meer te bieden.

Genoeg redenen dus om ook in deze vreemde tijden - waarin we via de computer vergaderen in pyjama - te kiezen voor de kwalitatief hoogwaardige schoenen van Ecco. Blijf gezond, maar vergeet daarbij ook zeker het belang van een goed paar schoenen en een stevige wandeling niet.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.