Gezonder én energieker

Het leefstijlprogramma CooL is een programma waarbij je leert om gezonde keuzes te maken. Dit programma wordt volledig vergoed vanuit je basisverzekering.

Geen crashdiëten of uitputtende beweegschema's, wél gezonde keuzes leren maken! Dat leert leefstijlcoach Tamara de Boer je met het  leefstijlprogramma CooL. Iedereen weet dat broccoli gezonder is dan een zak snoep. Maar waarom is het dan zo lastig om een gezonde keuze te maken? Een leefstijlcoach leert je hoe je grip kan krijgen op je dag en je gewoontes. Mensen die het programma hebben gevolgd zijn erg positief; ze verloren gewicht en voelden zich veel energieker. Het programma wordt volledig vergoed vanuit je basisverzekering.

CooL is er voor iedereen ouder dan 18 jaar met overgewicht én motivatie om het  programma te doorlopen. Eind augustus start Tamara de Boer met 2 groepen. De intakegesprekken worden nu ingepland. De groepssessies worden gehouden in het Witte Theater. Een sfeervolle locatie  met voldoende ruimte voor de 1,5meter samenleving. Je hebt wel een verwijsbrief van je huisarts nodig, dit kan telefonisch.

Tamara heeft al jaren een praktijk voor shiatsutherapie in IJmuiden. Haar missie is Velsenaren gezonder maken. Meer info en aanmelding via www.leefstijlcoachvelsen.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.