Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordelingen)
Loading...

Gevulde witlof schelpen met Bulgur en couscous

Witlofschelpen kun je gebruiken om je gerechte niet alleen meer smaak te geven, maar ook om je maaltijd leuk te presenteren.

Ingrediënten

1 pak Zonnatura Bulgur met parelcouscous

4 witlof

1 citroen

1 ½ limoenen

1el thaise vissaus

2el agavesiroop

2el koriander, gesnipperd

150g wortel, geraspt

40gr alfalfa

2el cashewnoten, grof gehakt

Bereiding

  1. Snijd het eindstronk van de witlof af en pel de grootste bladen eraf, deze zijn meestal bitter en kun je beter niet gebruiken.

2. Leg de binnenste bladen in een schaal met koud water met citroensap (uitgeknepen citroen), dit voorkomt dat de bladen bruin worden.

  1. Meng met het sap van de limoenen, de vissaus, agavesiroop en de koriander in een schaal. Meng in en tweede schaal de Bulgur, wortel en de alfalfa
  1. Lepel de Bulgur vulling in de witlofbladen en rankschik deze op een groot bord. Schenk de thai dressing erover. Garneer met de cashewnoten.

www.Zonnatura.nl

 

Deel dit bericht op

Lees ook

» Voedingsmiddelenreclame
» Natuurlijke zoetmiddelen zijn gezond?
» Trends voorspelt door Foodbloggers.
» Het wildplukseizoen begint!
» Amber Albarda Better Event
Redactie

17-02-2016 om 12:16

Tags: , ,


Reageren op dit artikel