Flexibele e-bike abonnementen

Onder de noemer Ronibike heeft iedereen voor een vast bedrag vanaf €100,00 per maand zijn eigen E-bike. De Ronibikes worden gratis bezorgd in de IJmond

Gratis bezorging in de IJmond

De Ronibikes worden gratis bezorgd in de IJmond waar en wanneer je maar wilt.

Zorgeloos gebruik maken van Flyer E-Bikes voor een vast bedrag per maand in de periode oktober - april. 

Maandelijks opzegbaar abonnement

RoniBike stuk of schade? Neem contact op en binnen een dag wordt je fiets gerepareerd of je ontvangt een vervangende RoniBike. 7 dagen in de week service van 09:00 - 18:00 uur.

Ronibike biedt flexibele abonnementen aan voor mensen die (tijdelijk) zorgeloos willen rijden met een E-Bike. Wil je het openbaar vervoer vermijden of wil je gewoon wat vaker actief zijn in je woon-werkverkeer dan is een RoniBike de ideale oplossing. Er wordt uitsluitend gewerkt met E-Bikes van het gerenommeerde merk FLYER en bij de fiets wordt standaard een oplader en een extra insteekslot geleverd.

De RoniBikes zijn uitsluitend beschikbaar in de IJmond gemeenten Velsen, Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest en worden gratis aan huis bezorgd. Dus woon je of werk je in één van de IJmond gemeenten dan kan je van deze service gebruik maken.

Op de website www.ronibike.nl kan je alle informatie vinden over dit nieuwe concept en kan je je tevens aanmelden. 

Een RoniBike is niet alleen interessant voor particulieren maar ook voor bedrijven. Ben je een bedrijf in de IJmond en wil je je medewerkers de mogelijkheid geven om van een RoniBike gebruik te maken dan kan dat.

Op één bedrijfsaccount worden persoonlijke abonnementen aangemaakt voor alle fietsen.

Voor dit abonnement wordt dezelfde service geleverd als altijd. fiets kapot? Geen punt. Werknemers kunnen zelf een afspraak maken indien een fiets kapot is. De fiets wordt binnen 24 uur thuis, op kantoor, of waar dan ook binnen de IJmond gerepareerd. Of de fiets wordt binnen 24 uur omgewisseld om voor een nieuwe.

Geïnteresseerd om eens kennis te maken met een RoniBike? Neem dan contact op via www.ronibike.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.