Een spanningsvrij lichaam, BSR Kennemerland bestaat 10 jaar

Gedurende het tienjarig bestaan van de praktijk heeft Laura zich steeds verder verdiept in het menselijk lichaam.

BSR Kennemerland, de praktijk van Laura Sinnema aan de Heussensstraat 2a, bestaat tien jaar. De letters BSR staan voor ‘Body Stress Release’, een methode om overbelasting van het lichaam ten gevolge van stress tegen te gaan. Gedurende het tienjarig bestaan van de praktijk heeft Laura zich steeds verder verdiept in het menselijk lichaam. Naast BSR-therapeut is ze inmiddels ook TRE-, Complementair en Orthomoleculair/KPNI-therapeut.

Een spanningsvrij lichaam, wie wil dat niet! Laura Sinnema (1975) behaalde haar bachelors degree aan de hogere hotelschool en werkte vervolgens tien jaar lang als salesmanager bij grote verzekeraars in de divisies zorg- en arbodienstverlening. Na gezondheidsklachten in het verleden kwam ze in contact met verschillende vormen van complementaire gezondheidszorg. Ze raakte gefascineerd door de werking van het menselijk lichaam. In 2010 besloot ze het roer om te gooien en volgde ze in Zuid-Afrika de opleiding tot Body Stress Release practitioner. Al vanaf 2006 reisde Laura door het continent Afrika, ze bezocht in anderhalf jaar tijd, reizend met eigen vervoer, achttien Afrikaanse landen. In Tanzania, Zuid-Afrika en Zambia woonde, werkte en studeerde ze. Anno 2020 is Laura tevens medeoprichter van Intermittent Living.Nu®, (zie www.intermittentliving.nu), een wetenschappelijk onderbouwde, vernieuwde kijk op een gezonde lifestyle. Kijk op www.bsrkennemerland.nl voor meer informatie over de praktijk van Laura Sinnema.

BSR Kennemerland, Heussensstraat 2A, 2023 JR Haarlem, 06-17407274, info@bsrkennemerland.nl, www.bsrkennemerland.nl.  

BSR Kennemerland (foto: © Tycho Müller | Tycho's Eye Photography)

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.