MOOI Eten, goed om te weten

Wil jij het nieuwe jaar gezond beginnen, maar weet je niet hoe? Pak het nieuwe bookazine van orthomoleculair therapeut Rineke Dijkinga er bij!

Na 6 boeken te hebben geschreven, bracht Rineke onlangs een lifestyle bookazine uit van 132 pagina's. Hierin beschrijft ze hoe gezone, lokaal, duurzaam en eerlijk voedsel bijdraagt aan jouw hormonale gezondheid. Met de ruim 35 makkelijk te maken recepten, ga je ook daadewerkelijk aan de slag in de keuken.

Mooi eten van kleinschalige boeren/telers

De titel ‘Mooi Eten’ verwijst naar voedsel dat in heel veel opzichten zó mooi kan zijn: voor je gezondheid, maar ook letterlijk om te zien. Ook mooi zijn de vaak ingenieuze natuurlijke processen en de passie van kleinschalige telers/boeren en producenten die achter je eten zitten. Dit bookazine laat via interviews en (wetenschappelijke) informatie zien wat deze voeding voor je gezondheid doet.

Extra: hormoondossier met 5 voedingstips

Het magazine bevat een speciaal hormoondossier, gewijd aan 5 dagelijkse voedingstips voor je hormonen. Rineke’s kennis over hormoonvriendelijke voeding is verder door het hele magazine verweven. Met eenvoudige, lekkere en duurzame voedingsstoffen in je dagelijkse maaltijden kun je al mooie stappen zetten voor je (hormonale) gezondheid.

Het bookazine laat zien dat voeding- die met liefde en aandacht voor mens en natuur is geteeld, jouw gezondheid én die van de aarde een grote dienst bewijst. Mooi begin van het nieuwe jaar, toch?

Mooi Eten, goed om te weten. € 11,95 via elke (online) boekhandel te bestellen via het ISBN/EAN nr. 978-90-830019-4-4

Klik hier voor een inkijkexemplaar.

 

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.