I Live Green Magazine

Live Green Magazine

place Live Green Magazine 1
place 1234 AA  LIVEGREENMAGAZINE
Profielfoto van I Live Green Magazine

Get in touch!

Mijn naam is Sigrid Koeleman. Van jongs af aan had ik een droom: tijdschriften maken, zodat ik via mooi beeld en waardevolle teksten mensen kon inspireren. Na het afronden van de Modeacademie Charles Montaigne belandde ik uiteindelijk in vaste dienst als beauty-coördinator bij een groot landelijk weekblad. Daar miste ik de creativiteit en ik vond de beautywereld ‘leeg’. Nu kan ik met mijn eigen bedrijf SIGuRIDna – de betekenis van mijn naam SIGU de overwinning, RIDNA de weg ernaartoe – mijn eigen weg weer gaan, daar waar mijn hart ligt.

Ik bedacht diverse groene magazines en begon mijn eigen online Live Green Magazine. Daarmee kwam ik weer terug bij mijzelf. Als kind was ik altijd al met onze wonderlijke wereld bezig. Dankzij mijn moeder werd ik gewezen op diverse soorten vogeltjes, plantjes en bijzondere gebeurtenissen in de natuur. Een hoofdpijn werd niet met aspirine bestreden, maar met natuurlijke middelen. Lange wandelingen door het bos, campingvakanties in wilde gebieden en tijdschriften over de groene wereld om ons heen, ik ben er rijkelijk mee opgevoed. Ook gezonde voeding was een vast onderdeel van mijn leven, dat mijn moeder door de nonnen kreeg aangeleerd.

Geld speelt geen rol, bewustwording wel
Toen ik zelf kinderen kreeg, maakte dit allemaal automatisch deel uit van de opvoeding. Ook zij zijn zich bewust van al het moois dat de natuur te bieden heeft. En in een wereld waarin economische groei steeds belangrijker lijkt, is dat heel waardevol. Met Live Green Magazine wil ik jou laten zien hoe mooi de natuur is, waar je op kunt letten om daar op een gezonde manier deel van uit te maken en wat je zelf kunt doen om de wereld ook voor de komende generaties nog waardevol te laten zijn. Want geld speelt minder een rol, bewustwording veel meer!

Onbetaalbare cadeautjes
Wonend in een dorp, gewoon in een rijtjeshuis maar grenzend aan een park met veel water, geniet ik van de ijsvogel, een specht die in mijn tuin een nest ‘timmert’ en van verse hazelnoten die op mijn gras vallen. Ik koester de avonden dat ik met familie en vrienden lang natafel op de veranda, kijkend over het water waar de eerste vleermuizen alweer rondvliegen. Of dat ik liggend in mijn hangmat onder de grote treurwilg luister naar de stilte van de natuur. Voor mij zit het geluk in kleine dingen, die de natuur mij groots geeft: een vogel die elke avond weer zijn slaaplied zingt, de geurende appeltaart van verse, biologische appels uit mijn tuin of een mooie ondergaande zon die de omgeving als een schilderij wegzet. Onbetaalbare cadeautjes die de natuur ons gratis geeft.

Bewuste keuzes
Een green life hoeft helemaal niet ingewikkeld of duur te zijn. Dat laat ik regelmatig zien op mijn site. Daarbij wil ik je niet overtuigen dat je op mijn manier moet gaan leven. Wel wil ik dat de keuzes die je maakt in je leven, bewuste keuzes zijn. Daarbij hoop ik jou te inspireren, want: ‘When you change the way you see the world, you can change the world you see into a better place, for you and me!’

Geschreven door I Live Green Magazine:

Voeding

Begin 2017 met een gezond weekmenu!

Begin jij 2017 ook goed met een gezond weekmenu van Live Green Magazine? Voor jou: een gezond en duurzaam weekmenu Wil jij zonder stress de hele dag én alle dagen van de week gezond eten met alle voedingsstoffen die je nodig hebt? Dat kan met het Live Green Magazine weekmenu inclusief boodschappenlijst. Daarmee krijg jij in één keer alle voedingsstoffen optimaal binnen, zorg je voor een minimale verstoring in het milieu, draag je positief bij aan het leven op aarde en kun je ontspannen genieten van je eten.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.