Begin 2017 met een gezond weekmenu!

Begin jij 2017 ook goed met een gezond weekmenu van Live Green Magazine? Voor jou: een gezond en duurzaam weekmenu Wil jij zonder stress de hele dag én alle dagen van de week gezond eten met alle voedingsstoffen die je nodig hebt? Dat kan met het Live Green Magazine weekmenu inclusief boodschappenlijst. Daarmee krijg jij in één keer alle voedingsstoffen optimaal binnen, zorg je voor een minimale verstoring in het milieu, draag je positief bij aan het leven op aarde en kun je ontspannen genieten van je eten.

Gezonder en duurzamer eten zonder stress Misschien wíl je wel een positieve bijdrage leveren aan de wereld, maar voel je alleen al bij het idee stress: hoe stel ik een duurzaam en gezond weekmenu samen, welke recepten horen daarbij en moet ik dan uren in de keuken staan? Niet met de weekmenu’s van Live Green Magazine! Hiermee kun je ontspannen genieten van een gezonder en duurzamer eetpatroon. De gerechten in de weekmenu’s zijn niet moeilijk om te maken. De benodigde keukentijd bedraagt gemiddeld een half uur. Je kunt de weekmenu’s volledig volgen, maar natuurlijk ook gebruiken ter inspiratie voor eigen invullingen. En het grootste gemak: wij hebben alvast jouw boodschappenlijst gemaakt. Positief effect De weekmenu’s zijn samengesteld door gastblogger en voedingswetenschapper Isabelle Groenstege van My FoodStyle. Als geen ander weet Isabelle dat er genoeg lekkere voedingsmiddelen zijn die binnen een gezonde en duurzame leefstijl passen. Met haar eigen bedrijf heeft ze vier aspecten voor ogen als het om voeding gaat: gezondheid, milieu, mens & dier en natuurlijk jouw genot! Voor een positief effect zijn de verhoudingen waarin je voedingsmiddelen eet het belangrijkste én variatie. Ben jij je bewust van wat je in een week eet? Met het weekmenu van Live Green Magazine ben je dat wel en kun je heel makkelijk gezonder, duurzamer en met meer variatie eten. Biologisch is duurzaam Live Green Magazine kiest graag voor biologisch. Daarmee wordt het milieu gespaard, de biodiversiteit bevorderd, blijven natuurlijke hulpbronnen in stand en kringlopen bewaard. In de biologische landbouw worden geen kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt en diergeneesmiddelen en additieven die gezondheidseffecten zouden kunnen hebben, zoveel mogelijk vermeden. Want gezonde ecosystemen met een vruchtbare bodem, vitale gewassen en gezonde dieren dragen ook bij aan jouw persoonlijke gezondheid. Wil je het gemak ervaren van een kant-en-klaar weekmenu inclusief de lijst met boodschappen die je daarvoor nodig hebt? Geef je dan hier op voor de nieuwsbrief, dan ontvang je deze automatisch in je mailbox.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.