Vertrouw op de combinatie van wetenschap & natuur

Laat je huid stralen als nooit tevoren! Kies voor een combinatie van natuur en wetenschap om het huidverouderingsproces tegen te gaan.

CLEPHAR dermatocosmetica 

Wij geloven in de combinatie van natuur en wetenschap om het huidverouderingsproces tegen te gaan. Wij brengen deze 2 werelden samen om huidproblemen snel & effectief op te lossen en de gezonde huid verder te verbeteren. Het goede van natuurlijke kiemcellen en -extracten wordt succesvol gecombineerd met de laatste farmaceutische ontwikkelingen en technologieën!

Onze behandelingen en thuisproducten bevatten de hoogste concentratie aan actieve werkstoffen, zijn altijd huideigen of huidgelijkend en bevatten alleen schone, huidvriendelijke ingrediënten.

Alle innovatieve werkstoffen uit de fyto- & biotechnologie, waarvan we weten dat ze de huid verbeteren en optimaliseren, worden in de hoogst mogelijke dosis aangewend. Deze werkstoffen respecteren de natuurlijke functies van de huid en worden zo samengesteld dat het risico op allergieën geminimaliseerd wordt. Alle andere ingrediënten worden met farmaceutische precisie gekozen en aangepast aan de meest gevoelige huidtypes.

Yvonne van Ewijk biedt mooie helende behandelingen aan in haar praktijk Beautiful & You in de Velserbroek. Gun jezelf een Clephar behandeling! Maak een afspraak of kijk even rond op de site.


Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.