Huisartsenpraktijk Westbroekerplas

Wij zijn een jonge dynamische huisartsenpraktijk met ongeveer 3000 patiënten in Velserbroek. Wij richten ons als huisartsenpraktijk volledig op de toekomst!

Kernwaarden die Huisartsenpraktijk Westbroekerplas nastreeft zijn:

Breed zorgaanbod, Hoge kwaliteit en Servicegericht.

  • Breed Zorgaanbod, omdat huisartsen breed georiënteerd moeten zijn en in de laatste 20 jaar veel taken van de ziekenhuizen hebben overgenomen. Denk maar aan de zorg voor patiënten met Diabetes type II (ouderdomsdiabetes) en bijvoorbeeld longfuncties in de huisartsenpraktijk voor Astma en COPD-patiënten.
  • Hoge kwaliteit omdat in het veranderende zorglandschap patiënten mondiger zijn geworden en er meer van de huisarts wordt verwacht ten aanzien van gezondheid en leefstijl.
  • Servicegericht omdat wij vinden dat onze ingeschreven patiënten de hoogste service standaard van ons mogen verwachten! Klachten nemen wij uiterst serieus en onze stelling is dat wij van iedere klacht iets kunnen leren.

Zelf afspraken maken in de agenda van de praktijk

Per 1 juli 2020 is de praktijk aangesloten bij MijnGezondheid.net en heeft hiermee een directe koppeling met ons Huisartsen Informatie Systeem. Patiënten kunnen via MijnGezondheid.net bij de praktijk zelf hun afspraak in de agenda inplannen, lab-uitslagen bekijken en teruglezen wat de dokter aan de patiënt tijdens de afspraak heeft verteld.

Hoe gaat Westbroekerplas om met het Coronavirus?

Wij houden de landelijke informatie goed in de gaten en staan in nauw contact met de regionale huisartsenvereniging en haar crisisteam. Zelf nemen wij maatregelen om mogelijke besmetting of verspreiding tegen te gaan. Wij hebben op iedere spreekkamer én in de wachtkamers alcohol gel en vragen wij aan iedere bezoeker de handen te wassen met deze gel. Wij hebben onze 3 wachtkamers door het pand verspreid ventileren deze zoveel mogelijk.
Voor vragen over de Corona vaccinaties verwijzen wij naar https://coronavaccinatie.nl omdat de overheid bepaald wie wanneer gevaccineerd gaan worden.

Huisartsenpraktijk Westbroekerplas is open voor nieuwe inschrijvingen. https://westbroekerplas.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.