Test je gezondheid bij Check-U

€ 10,00 korting op de Check-U Compleet test met code: SD29 In Nederland is preventief onderzoek zonder medische indicatie vaak niet via de huisarts te krijgen.

In landen om ons heen is het veel gebruikelijker om preventief lichamelijk en laboratorium onderzoek te doen

Middels preventief bloedonderzoek kan men een aantal aandoeningen zoals diabetes, hart- en vaatziekten, storingen in de nier functie aantonen nog voor deze echt als ziekte merkbaar zijn. In die fase is soms nog preventie mogelijk. Bijvoorbeeld door een dieet bij een ontwikkelende diabetes mellitus type 2. Via Check-U heeft u nu toegang tot bloedonderzoek zonder tussenkomst van de huisarts. Check-U maakt gebruik van gecertificeerde artsen- en ziekenhuis laboratoria. De kwaliteit van het onderzoek staat daarom niet ter discussie. De uitslag heeft u vaak al binnen 24 uur en is overzichtelijk en begrijpelijk t.o.v. de referentiewaarden weergegeven. Kortom : Check-U, een investering in uw gezondheid. Check-U geeft bewust geen medisch advies U wilt weten hoe uw gezondheid ervoor staat. Check-U biedt u die mogelijkheid door uw bloed te onderzoeken. Mocht er een afwijking geconstateerd worden dan adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts en de testresultaten te overleggen. Uw huisarts kent u het beste en kan u dan ook adviseren hoe verder te gaan. Check-U legt u wel uit wat welke waarden in het bloed betekenen. Wij kunnen echter nooit een 100% correcte uitslag garanderen, maar dat kan niemand in de medische wereld. Met de klinisch chemici van het laboratorium vindt regelmatig overleg plaats over welke testen voor u interessant zijn.

Wie kan de test doen?
Iedereen van 18 jaar en ouder die meer wil weten over zijn gezondheid. Heeft u echter ernstige klachten, dan adviseren wij u z.s.m. naar uw eigen arts te gaan. Natuurlijk zijn er bepaalde groepen waarbij een preventieve test zinvoller is dan bij anderen. Bijvoorbeeld leeftijd, stress etc. zijn enkele factoren. Ook als u er een gezonde levensstijl op na houdt is het interessant om te weten of dat zijn vruchten afwerpt. De Check-U alcoholtest kan interessant zijn voor mensen die regelmatig een drankje nuttigen.
Kies een test via: www.testjegezondheid.nl/kies-een-test/

 

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.