Veel mensen met overgewicht door de coronacrisis

Tammo raakte 35 kilo en 86 centimeter omvang kwijt!

Overgewicht is slecht voor de gezondheid, vooral buikvet is erg gevaarlijk.

Vanwege corona is dat buikje een nog grotere zorg. Daarnaast hebben mensen met obesitas vaak aandoeningen aan de luchtwegen en komen diabetes type 2 en hart- en vaatziekten vaker voor. Het kan er allemaal aan bijdragen dat mensen met overgewicht die het virus oplopen, zieker worden en moeilijker herstellen.

Zeker in deze coronatijd zijn veel mensen zwaarder geworden. Dan is een extra zetje in de rug zeer welkom, zeker als dat op een heel veilige ontspannende manier kan gebeuren! Afslankstudio Velserbroek is helemaal ingericht volgens de richtlijnen van de RIVM. 

TC Cryo

Wat als die kilo’s hardnekkig blijven kleven, al doe je nog zo je best? Maak kennis met de TC Cryo bij Afslankstudio Velserbroek. 

De 70-jarige Tammo uit Velserbroek is superblij, hij verloor in 5 maanden tijd 35 kilo en 86 centimeter omvang. Tammo: ,,Na onze vakantie op Texel in september woog ik 149 kilo, mijn zoon zei pap dit kan echt niet meer. Dit is ongezond voor je, je moet er echt iets aan doen. Ik ben naar een Open Dag van Afslankstudio Velserbroek geweest en ik heb aan eigenaresse Annet gevraagd of zij mij konden helpen. Ik heb alles al geprobeerd maar het lukt niet om mijn overgewicht kwijt te raken. Annet heeft mij geadviseerd om de TC Cryo behandeling te doen met een BIO HCG kuur. Het resultaat: ik ben een compleet ander mens. Ik ben bijna 2 meter lang en wil graag nog 14 kilo kwijtraken, maar dat gaat zeker lukken!’’

Vet bevriezen is vet verliezen! 

De oplossing tegen vet voor mannen en vrouwen. Met een blijvend resultaat, zonder operatie, pijnloos, veilig en effectief. 

Annet: ,,Het is geweldig dat we al zoveel mensen hebben kunnen helpen om van hun overgewicht af te komen. Vooral de erkenning van de internist van het ziekenhuis, is fantastisch. ,,Hij zei: wat jullie presteren is ons in een paar jaar niet gelukt.’’ Annet is superblij met deze mooie erkenning vanuit het ziekenhuis. Al die jaren is de studio de nummer 1 op afslankgebied, met de allernieuwste apparaten, geen wachttijden en voor iedereen vrijblijvend advies en steun om het juiste eindresultaat te halen. 

Benieuwd naar de allernieuwste afslankmethodes? Breng dan een vrijblijvend bezoek aan Beauty & Afslankstudio Velserbroek aan de Klompenmakerstraat 7.
Voor meer informatie: 023- 5490556 of www.afslankstudiovelserbroek.nl.
(Foto: aangeleverd) 

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.