Beautiful & You: meerdere huidspecialisaties

Met de producten en behandelingen van Clephar kan Yvonne op een gepaste en kundige manier omgaan met een huid die te maken heeft met de gevolgen van kanker.

Yvonne van Ewijk is huidspecialist. Sinds begin dit jaar heeft Yvonne haar eigen salon: Beautiful & You in boerde­rij Landzicht op de Hofgeester­weg 6 in Velserbroek.

De praktijk is gelegen in een zeer rustige om­geving, het geeft je echt het ge­voel dat er tijd wordt genomen voor de klanten. In haar salon biedt Yvonne meerdere specialisaties aan op het gebied van huidverjonging, huidverbetering, huidproblemen en ontspanning.

Naast huidspecialisaties heeft Yvonne altijd een grote interes­se gehad in het totaalplaatje van de mens. ,,Een gezonde, stralende huid komt namelijk ook van binnen­uit’’, vertelt ze. ,,Door mijn mas­sagetechnieken en helende han­den draag ik hieraan bij. Elke huid is voor mij een nieuwe uitdaging, samen met de cliënt bekijk ik wat de doelen en wensen zijn om zo een optimaal resultaat te beha­len.’’

Yvonne mag zich sinds kort ook specialist noemen op het gebied van de huid tijdens en na een oncologietraject. Zij werkt met de pure en zuivere producten van het merk Clephar. Met de speciaal ontwikkelde producten en behandelingen van Clephar kan Yvonne op een gepaste en kundige manier omgaan met een huid die te maken heeft met de gevolgen van kanker. De behandelingen zijn inclusief de speciaal ontwikkelde ’soft touch massage’ die op een veilige en prettige manier toegepast kan worden.

Yvonne
Kijk voor informatie over een van de behandelingen op
www.beautifulandyou.nl of bel op 06-28247938.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.