Gezond natuur wandelen

Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam én geest. Daarom biedt Stichting Gezond Natuur Wandelen elke week op vaste tijden en plekken wandelingen aan in de natuur of het groen in de stad.

Een wandeling duurt ongeveer een uur en gaat in een rustig tempo. Deelname kost niets, aanmelden is niet nodig. Na afloop is er gelegenheid om samen koffie of thee te drinken. In IJmuiden is elke dinsdag om 9.45 uur een Gezonde Natuur Wandeling die start bij buurtcentrum De Spil aan de Frans Halsstraat 29. De wandelingen zijn speciaal voor mensen die wat meer willen bewegen en dat graag samen met anderen willen doen. Iedereen is welkom. Vrijwilligers begeleiden de wandelingen en vertellen onderweg wat over de natuur. Deze ‘natuurmomenten’ maken de wandelingen extra aantrekkelijk. Stichting Gezond Natuur Wandelen biedt op ruim 60 locaties in Nederland gratis begeleide natuurwandelingen aan. De vrijwilligers krijgen een wandelbegeleiders- en een EHBO-cursus aangeboden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via contact@gezondnatuurwandelen.nl. Gezond Natuur Wandelen is mede mogelijk gemaakt door de Provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant, Fonds Nuts Ohra, de provinciale landschappen en lokale partners. www.gezondnatuurwandelen.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.