Water zoals de natuur het bedoeld heeft

Wat is Water? Water wordt ook wel de bron van het leven genoemd. Het is de meest voorkomende en de meest onderzochte stof ter wereld.

Maar wat weten we eigenlijk van water?

Wat doet en kan het allemaal in ons lichaam, ons huis en onze omgeving? Wat is het belang van de structuur van de watermoleculen en waarom is het belangrijk om gevitaliseerd water te drinken en gebruiken?

Water is de meest onderzochte stof ter wereld, toch weten we nog maar heel weinig over de eigenschappen van water. Deze documentaire bevat de meest opzienbarende ontdekkingen over water door verschillende gerenommeerde wetenschappers.


Voor het zuiveren en vitaliseren van water bent u hier op het juiste adres.
Voor op reis, in uw huis of appartement, in uw bedrijf of voor vijvers, sauna’s en zwembaden. Waar er ook water gebruikt wordt kunnen wij u voorzien van zuiver en vitaal water. Dit verminderd de last op uw omgeving en levert besparing op onderhoud en chemicaliën. Het water smaakt heerlijk en ondersteunt uw gezondheid. De eisen die wij stellen aan producten op het gebied van watertechnologie zijn dat deze vervaardigd worden uit duurzame materialen van hoge kwaliteit, bijdragen aan een schonere wereld, onderbouwd worden door de wetenschap en betaalbaar zijn. Hoge eisen dus!
De producten van EWO Wasser GmbH uit Oostenrijk voldoen hieraan. Door 16 jaar ervaring en talloze positieve referenties weet u dat het goed zit.

Kijk gerust op de site voor meer informatie.

 

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.