Sunbeds Castricum: ‘The Place 2be’ voor lekker relaxen

Ontspanning van lichaam en geest. Daar draait het om. Even tijd voor jezelf. Bewust aandacht besteden aan uiterlijk en gezondheid.

Even een gezond kleurtje opdoen in een prettige sfeer en verfrist en vol energie weer naar buiten stappen

Relaxen in een eigen oase, waarbij de apparatuur, aroma, breeze, airco en muziek volledig afgestemd is op persoonlijke voorkeur. Ontspanning, daar maken ze bij Sunbeds dan ook echt werk van. Zonder haastwerk en in alle vrijheid. Het gediplomeerde personeel staat klaar en helpt graag met het behalen van een optimaal bruiningsresultaat. Bij Sunbeds kan men voor een laag bedrag verantwoord zonnen.
Zo kan optimaal gebruik worden gemaakt van de geavanceerde Ergoline zonnebanken. Alle lampen zijn aangepast en voldoen aan de nieuwe EU-wetgeving.

Ontspannen genieten vraagt vooral om een aangename ambiance

Zowel voor, tijdens, als na de zonsessie. Dat vinden ze bij Sunbeds belangrijk. Dit blijkt uit de chique inrichting, die met zorg en smaak is samengesteld en de gastvrijheid (bijvoorbeeld gratis espresso, thee, water, fris, vochtig doekje, bril en handdoekgebruik). Ook hygiëne staat centraal. Het reinigingscertificaat wordt gecontroleerd door de overheid. Een afspraak maken is niet nodig, men kan gewoon binnenlopen en direct zonnen. Sunbeds Castricum is gevestigd aan de Dorpsstraat 94b.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.