‘Een personal trainer is een investering in jezelf’

Castricum - Zes jaar geleden begon hij als zelfstandig personal trainer omdat hij de standaard sportscholen te massaal vond.

Huub rondde zijn opleiding aan het CIOS af en specialiseerde zich in personal training. ,,Ik was op zoek naar iets wat er nog niet was. Ik wilde mensen één-op-één trainen, maar niet in de grote sportscholen. Daar was het te druk, de muziek stond te hard, apparaten waren constant bezet… Er was te veel afleiding. Die focus is juist belangrijk, zo kun je samen de diepte in. Daar zit het resultaat. Succesvolle begeleiding valt of staat met coaching, de training is het middel. Alle trainers van Personal Gym zijn opgeleid tot trainer én coach. Daardoor ligt onze kwaliteit hoog.”

 

Huub: ,,Mensen met overgewicht, blessures of een burn-out komen bij ons terecht met een hulpvraag. Personal training is maatwerk: we kijken constant naar wat iemand wél kan.” De trainingsruimte van Personal Gym, in sporthal Berg en Bal, is volledig gerenoveerd en voorzien van de nieuwste fitnessapparatuur. Personal Gym biedt verschillende abonnementsvormen aan. De fitnessruimte eerst proberen? Kies dan voor een dagpas. Kijk voor meer informatie of het plannen van een gratis intake op https://personalgym.nl/castricum/ 

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.