Is Online Personal Training wat jij zoekt!

Is Online Personal Training wat jij zoekt! Tegenwoordig zijn we veel mensen zich bewust van hoe belangrijk het is om goed voor zichzelf te zorgen. Vol goede moed schrijven we ons in bij de lokale sportschool vastberaden om weer helemaal back in Shape te komen.

Is Online Personal Training wat jij zoekt!

Tegenwoordig zijn we veel mensen zich bewust van hoe belangrijk het is om goed voor zichzelf te zorgen. Vol goede moed schrijven we ons in bij de lokale sportschool vastberaden om weer helemaal back in Shape te komen. We nemen ons voor om 3x per week te gaan en vervolgens verwatert dat en zijn we in no time slapend lid geworden. Leuk voor de fitnessketen maar dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Maar hoe komt dat nou?

Één van de reden kan zijn dat aan die machines trekken in een sportschool gewoon niks voor jou is. Je moet wel leuk vinden wat je doet dus het is belangrijk dat jij een sport of activiteit vindt die bij je past. Maar het kan ook zijn dat jij niet zo goed weet hoe je het moet aanpakken. Je hebt de beschikking over al die mooie machines, er is misschien zelfs een soort crossfit gedeelte wat er spannend uitziet maar je doet eigenlijk maar wat. Je loopt eindeloos op die crosstrainer en fietst je een ongeluk. Natuurlijk heb je het hele internet al uitgepluisd en honderden Workouts gevonden maar eigenlijk doe je nog steeds maar wat. En het ergste van alles, je hebt nog steeds niet de bikinibody die jij zo graag wilt. Hoe lekker zou het zijn als jij iemand had die jou begeleid, jou motiveert, die zorgt dat jij met een gerichte, gestructureerde aanpak richting jouw doel werkt? Een Personal Trainer misschien? Maar dat kan ik toch nooit betalen hoor ik je zeggen....

Persoonlijke, betrokken Personal Training maar dan betaalbaar

Personal Trainer á €100,- per uur ligt misschien niet binnen iedereen zijn mogelijkheid maar dat betekent niet dat jij niet de begeleiding kan krijgen die jij wilt. Hier komt Online Personal Training in het spel. Bij Online Personal Training wordt je via een web- of app omgeving en met behulp van alle digitale communicatie tools begeleid bij jouw training. Online Personal Training geeft jou de mogelijkheid om tegen een redelijk prijs per maand toch de begeleiding te krijgen die je zoekt en nodig hebt. Deze begeleiding gaat zelfs nog verder dan 1uur Personal Training per week. Jij krijgt aan de hand van een intake een trainingsplan op maat welke bij jouw fitdoelstelling past, te integreren is in jouw levensstijl en welke je nog leuk vindt ook! Bovendien heb jij je eigen coach tot je beschikking. Alles is erop gericht om jou te helpen op blijvend resultaat te bieden.

Hoe werkt dat dan?

Online Personal Training werkt vaak via een app of webomgeving maar dit betekent niet dat het onpersoonlijk is. Je moet het zo zien dat de app het hulpmiddel is voor de trainer maar dat de trainer nog steeds de functie als jouw coach heeft. Je zult bijvoorbeeld aan het begin van het traject telefonisch of misschien zelfs in persoon contact hebben met de trainer. Aan de hand van een intake gesprek zal de trainer proberen een zo goed mogelijk beeld van jou te schetsen. Je krijgt vervolgens een bewegings- en voedingsadvies. Jouw trainer zet al je gegevens in de app, zal je trainingen aanmaken en ze zelfs op basis van jouw input inroosteren in de agenda! Hoe cool is dat! Jij kunt vervolgens de Workouts doen waar en wanneer jij bent en wordt geïnstrueerd door middel van korte instructie video's. Jouw coach is bovendien nooit ver weg wat via de chat functie kan je hem altijd bereiken. Bovendien ziet hij elke dag of jij je trainingen wel of niet hebt gedaan dus wordt je ook nog verantwoordelijk gehouden. Dat doet een 100,- euro per uur Personal Trainer echt niet. Online Personal Training gaat veel verder en kost maar een fractie! Heb je toch iemand nodig die jou motiveert tijdens de training dan kan je deze twee producten combineren en heb je het beste van twee werelden.

Investeer in jezelf

Een fitdoelstelling bereiken is niet raketwetenschap. Er zijn eigenlijk twee dingen belangrijk: 1. Dat je de juiste aanpak hebt. 2. Dat je consistent bent. Een investering in Online Personal Training kan jou met die twee dingen helpen. Jouw coach zal er voor zorgen dat je de juiste dingen doet, dat je het regelmatig doet en dat je het blijft doen ook in de toekomst. Ben jij helemaal enthousiast? Neem dan contact op met mij of kijk op de website. Speciaal voor Lijf & gezondheid lezers: Probeer het 1 week gratis uit! Gezonde groet, Shorombo Mooij PERSONAL TRAINER | LIFECOACH www.sho-bootcamp.nl | www.itsme4ulifecoaching.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.