Sportfysiotherapie bij sportblessures

Heb jij een sportblessure opgelopen of moet je revalideren na een trauma of een operatie? maak dan een afspraak met een sportfysiotherapeut

Heb jij een sportblessure opgelopen of moet je revalideren na een trauma of een operatie? Dan is het raadzaam om een afspraak te maken bij een sportfysiotherapeut.

Fysiotherapie4all heeft sportfysiotherapeuten in dienst die gespecialiseerd zijn in het behandelen van sportblessures. Sportfysiotherapie is een specifieke specialisatie binnen de fysiotherapie. De sportfysiotherapeut richt zich vooral op preventie, voorlichting en behandeling van sportblessures. Het is belangrijk als je geblesseerd raakt dat je gaat kijken wat de oorzaak is van jouw probleem. Soms kan dit een blokade, bekkenscheefstand of een overbelasting zijn. Wij begrijpen dat sport belangrijk voor je is en daarom gaan we je zo snel mogelijk terugbrengen naar je oude niveau.

Jérôme de Rijke is in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. In de afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkelt in de (top)sport revalidatie waarin hij werkzaam is geweest in de hoofdklasse hockey, bij AH&BC en daarna als hoofdfysiotherapeut van Dames 1 bij Larensche mixed hockey club. Jérôme heeft de specialisatie Dry Needling in 2016 afgerond. Verder is hij een zeer sterke allround fysiotherapeut met ruime kennis over orthopedische revalidatie trajecten, knieklachten en lage rugklachten. Sinds eind 2017 is Jérôme het team van Full of Life Health gaan versterken in Limmen en Alkmaar.

Foto: Pixabay.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.