Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stem, gemiddelde: 4,67 van de maximaal 5 sterren)
Loading...

Deze chili sin carne van Lisa goes Vegan is heerlijk verwarmend, makkelijk te maken en ontzettend lekker.

HOOFDGERECHT | BEREIDINGSTIJD: 30 MINUTEN | 4 PORTIES | VEGANISTISCH GERECHT

Ingrediënten:
– 400 gram kidneybonen
– 400 gram chilibonen
– 3 stengels bleekselderij
– 3 middelgrote uien
– 200 gram mais
– 300 ml tomatenpassata
– 3 knoflooktenen
– 3 winterwortels
– 1 tl paprikapoeder
– peper en zout
– 1 tl chilipoeder
– 1 tl komijnpoeder
– Naturel tortillachips
– Evt. (huisgemaakte) guacamole

Snijd de uien, wortels, selderij en knoflook in kleine stukjes. Vervolgens verhit je de olie in een flinke koekenpan en bak eerst de ui met de chili-, paprika- en komijnpoeder 3 minuten, daarna voeg je de wortels en selderij erbij. Dit bak je 8 minuten op middelhoog vuur. Doe dan de tomatenpassata, de mais en alle bonen erbij. Laat dan nog even 5 minuten goed doorwarmen. Schep ten slotte de chili sin carne in diepe borden en garneer met tortillachips en evt. guacamole.

Eet smakelijk! De volgende dag is de chili nog lekkerder.

Kijk voor meer lekkere recepten op www.wakkerdier.nl/recepten

Deel dit bericht op

Lees ook

» De perfecte mancake
» Groene smoothie!
» Appeltaartontbijt
» Knoflook Cashew Spread
» Bananenbrood
Recepten

07-03-2018 om 16:41

Tags: ,


Reageren op dit artikel