Albert Sonnevelt

Sonnevelt Opleidingen

place Nieuwstraat 8
place   Zaltbommel
Profielfoto van Albert Sonnevelt

Get in touch!

Specialist van Lijf & Gezondheid - Stel uw vraag via specialisten@lijfengezondheid.nl


Albert Sonnevelt (1960) combineerde na zijn studie psychologie zijn kennis met de wijsheid van Oosterse en Westerse geneeskunde. Hij is in 1995 gestart met Sonnevelt Opleidingen. Inmiddels is zijn academie voor gezonde levensstijl, binnen dit vakgebied, marktleider in Nederland.

De afgelopen 20 jaar is hij trainer en inspirator geweest bij toonaangevende bedrijven in Nederland. Op het gebied van persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, teambuilding en stress- en timemanagement heeft Albert opdrachten uitgevoerd voor profit en non-profit organisaties in diverse sectoren: Financieel, overheid, Retail, transport, zorg, nutsbedrijven, industrie en ICT.

Het is zijn passie om inspirator en expert te zijn op het gebied van een duurzame, gezonde leefstijl. Albert brengt mensen in beweging om in balans te komen, te zijn en te blijven. Vanuit zijn ervaring en visie verbindt hij op unieke en eenvoudige wijze gedachten, gedrag en gewoontes van mensen. Hij maakt duidelijk hoe deze kunnen bijdragen tot de Duurzame Mens.

Albert is de schrijver van: Microbreaks, Doorbraak, De Levenscode, Geluk(t) en Ontdek je passie.

 

Geschreven door Albert Sonnevelt:

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.