Plan een pyjamadag met je gezin

De herfst is nu echt begonnen en afgelopen weekend is de winterklok ingegaan. Het is tijd voor lange gezellige avonden en pyjamadagen!

Nachtmode kan behalve comfortabel ook een luxe product zijn

Voelt u zich ’s nachts lekker in sportieve nachtmode of zoekt u iets spannends of juist romantisch? Het hele jaar door hebben wij nachtmode in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Zo hebben we bijvoorbeeld frivole nuisettes, comfortabele pyjama’s, sportieve huispakken en stijlvolle ochtendjassen van de merken Cyell, Aubade, Lise Charmel en Hanro. Allemaal geselecteerd op kwaliteit, luxe en comfort.

Bent u op zoek naar comfortabele en mooie nachtmode van uitstekende kwaliteit? Bezoek dan de Pyjamadagen bij Lengerique in samenwerking met Cyell.

Vrijdag 30 oktober van 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag 31 oktober van 10.00 – 17.00 uur
Zondag 1 november van 12.00 – 17.00 uur

Extra's voor u als klant

* Maak kans op gratis nachtmode Cyell
* Goodybag bij aankoop Cyell 
* Koffie en wat lekkers 

Heel gezellig als u langs komt en uiteraard hanteren wij de door RIVM opgestelde richtlijnen. Zondag zijn wij ook extra open voor Personal shopping na 17.30 uur? 
Geen probleem! Personal Shopping kan door de weeks tussen 17.30 en 19.00 uur.
Maak gerust een afspraak via telefoonnummer: 023-5375822

Welkom op de pyjamadagen bij Lengerique in Santpoort
pyjamadagen lengerique

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.