Klussen en bewegen tegelijk: werken aan uw nieuwe tuinproject

Veel mensen zien klussen in de tuin als een vorm van extra lichaamsbeweging. Niets is ook zo intensief.

Heeft u een tuin, dan is de sportschool overbodige luxe: tuinieren vereist doorgaans 400 calorieën per uur en nog veel meer als het gaat om timmerwerk. Gelukkig is het ook veel leuker om actief en constructief bezig te zijn. Het bijkomende voordeel is de jarenlange voldoening van een succesvol product. Bijvoorbeeld uw zelfgemaakte houten bloembakken, tuinbankje, vlonder, schutting of pergola. Wilt u hiervoor hoogwaardig maar toch goedkoop tuinhout bestellen, dan gaat u naar Houthandelonline. Hier krijgt u desgewenst ook deskundig advies van ervaren professionals. Bekijk het assortiment en bestel uw tuinhout vandaag nog.

Aan de slag met goedkoop tuinhout

Voordelig tuinhout bestellen is niet altijd eenvoudig, vaak is er een groot verschil in kwaliteit vanwege de drukke markt voor goedkoop tuinhout. Het is dan ook verstandig te bestellen uit het aanbod van een grote leverancier. Die bezit een enorm aanbod met consequente kwaliteit, waardoor ook de scherpste prijzen mogelijk zijn. Door groot en voordelig in te kopen, laat Houthandelonline zien hoe het moet. Uw bestelling is direct afkomstig van de importeur, zonder tussenschakels en aanvullende kosten. Zo is goed tuinhout altijd goedkoop tuinhout.

Soorten tuinhout

Voor al uw projecten vindt u hier de juiste houtproducten. U heeft brede keuze uit geïmpregneerd en niet geïmpregneerd tuinhout. Zoals vlonderplanken, potdekselplanken, balken, rabatplanken, bielzen, blokhutprofielen, werkbladen, schaaldelen, dakbeschot, palen en nog veel meer. Houtsoorten zijn onder andere Douglas, Red Ceder, vuren en het duurzame Accoya-hout. Al dit goedkope tuinhout bestelt u eenvoudig in de webshop, waarna u deze binnen 2 tot 7 werkdagen aangeboden krijgt.

Advies over het maken van uw pergola, tuinhek

U wilt zo mogelijk nagenieten van uw tuinproject. Ook al doet u het klussen in de tuin deels voor de beweging, maar leuk klussen moet ook tastbaar resultaat opleveren. Deskundige hulp maakt hierbij het verschil. Hiervoor kunt u gerust bij ons terecht voor uw schets, illustratie of idee. Bij Houthandelonline werken ervaren klussers met uitgebreide technische kennis. Hierdoor krijgt u precies het juiste advies over uw project. Bijvoorbeeld over de juiste dikte van uw palen, de draagkracht van uw constructie, de afmetingen van uw planken, de ondergrond, de gewenste afwerking (lak, beits of naturel), uw dakvlak, de beste constructiematerialen of randsealer voor de kopse kanten. Al dit advies zorgt voor een resultaat om trots op te zijn.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.