Borstprotheses bij Lengerique

U kunt uw borstprotheses aan laten meten en aanschaffen in een speciaal daartoe ingerichte en afgesloten kamer.

Vrouwen uit de regio kunnen bij Lengerique, onderdeel van Lincherie Santpoort, lingerie en badmode specialist in de Hoofdstraat in Santpoort-Noord sinds geruime tijd terecht voor het aanmeten van borstprotheses. Eigenaar Debby Thijssen: ,,Met deze service willen wij onze klanten in een vertrouwde en smaakvolle omgeving van dienst zijn.”

Volgens Debby Thijssen zijn er de omgeving weinig mogelijkheden om borstprotheses in een vertrouwde en smaakvolle omgeving te laten aanmeten. ,,Dames hebben al een gevoelig verleden achter de rug. Ik krijg veel reacties van bestaande klanten dat ze het niet prettig vinden om protheses in een winkel te moeten laten aanmeten, waar hoofdzakelijk allerlei protheses en medische hulpmiddelen te koop zijn.

Zowel Susan, werkzaam geweest bij Jolie, als Gina, werkzaam geweest bij Lingerieland in Schalkwijk, hebben al jaren ervaring in het aanmeten van borstprotheses. De kennis, ervaring én benodigde SEMH certificaten zijn in huis om borstprotheses te mogen aanmeten.

Gina: ,,Wij hebben een speciaal ingerichte, sfeervolle en af te sluiten kamer achterin onze winkel gecreëerd, waarin de vrouwen ongestoord alle vragen kunnen stellen en kunnen passen. Wij beschikken over diversiteit in merken, soorten en maten protheses, die ze in deze veilige huiskameromgeving kunnen passen. De grote voorraad en korte levertijden zorgen ervoor dat de dames niet te lang hoeven te wachten om weer vol zelfvertrouwen het leven in te gaan.”

Debby luistert en kijkt trots naar Gina en Susan. Ze is onder de indruk van hun betrokkenheid. ,,Met deze dames verwacht ik dat we aan een grote vraag uit de regio kunnen voldoen.’’ 

Aanmeten is mogelijk op afspraak van dinsdag tot en met zaterdag. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Voor aanvullende vragen kunt u langs komen in de winkel of bellen met Susan, Gina of Debby op tel: 023-5375822 mailen naar: info@lengerique.nl of bezoek de website: www.lengerique.nl. 

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.