Mooi zijn, mooi blijven

De wereld draait, als we dat mogen geloven, in het algemeen steeds meer om het uiterlijk geluk. Zie je er goed uit dan wordt dat vaak geassocieerd met succes en gelukkig zijn.

Zo ligt het natuurlijk niet altijd, een mooi uiterlijk alleen is niet bepalend voor een voorspoedig en succesrijk leven. Maar wat wel belangrijk is hoe jij, als individu, in het leven staat en hoe je je daarbij voelt. Wij mensen kijken vaak naar anderen en vinden die anderen vaak beter, mooier en intelligenter dan onszelf. Hier gaat dus het spreekwoord op dat het ‘gras altijd groener is bij’……. Maar weet, ook die ander kijkt naar anderen en wellicht naar jou en denkt het zelfde. Daarom, blijf bij jezelf en wat je van die ander vindt, is niet belangrijk. Besef dat maar eens en kijk naar het prachtige mens die je bent.

Fleur jezelf eens op en weet wat je allemaal kan doen om je uiterlijke schoonheid meer glans te geven. Het zal je vertrouwen geven. Natuurlijk, je leefstijl is belangrijk, gezonde voeding, meer beweging, allemaal waar. Maar ook je uiterlijk speelt een belangrijke rol, daar kan je veel aan doen. Je goed voelen, er verzorgd uit zien, het geeft je voldoening. En natuurlijk, als je omgeving dat ook ziet, is dat mooi meegenomen. Dat is nou precies de reden waar Vedax voor staat. Je blij maken en gelukkig voelen met mooie producten. Daar wordt je echt vrolijk van. En niet zomaar producten, kwaliteit voert altijd de boventoon, het moet zuiver en goed zijn voor je huid. Het moet je een ‘kick’ geven als je het gebruikt, elke dag weer. Het is toch mooi als je tegen jezelf kan zeggen; ik voel me goed, ik zie er goed uit en ik ben blij met dat lekkere nieuwe geurtje. Daar wordt je gelukkig van, toch? Als zelfs Angela Groothuizen, die we als oprecht jurylid hebben leren kennen, dit publiekelijk toegeeft, dan moet het wel geweldig zijn.

“Verwen jezelf eens dames, koop die pot Facetrex en smeer uitbundig!”.
www.vedax.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.