Fijne ‘Facedagen’ met Facetrex® Natural Facelifting

Eén van de mooiste dingen die je iemand kunt geven als cadeau voor de feestdagen is een stralende, gezonde en jeugdig ogende huid.

Een gave en jeugdige huid kan hét allermooiste cadeau zijn!

Facetrex®, hét beautygeheim van bekende Nederlanders zoals Angela Groothuizen, is echter meer dan een waardevol cadeau. Het is een unieke combinatie van twee elkaar intensief verster- kende producten, die zowel van buiten af als van binnen uit zorgen dat de huid op haar allermooist wordt en dat ook langdurig blijft!

Wie veel mimiek heeft, oftewel de uitdrukkingen in het gezicht tijdens praten of lachen, zal onder meer sneller kraaienpootjes krijgen rondom de ogen en rimpels op het voorhoofd. De oorzaak van deze zogeheten ‘mimische ouderdomstekenen’ kunnen met bepaalde cosmetische ingrediënten heel doeltreffend worden aangepakt bij de bron, te weten bij de zenuwprikkelover- dracht van de spieren in de huid. Botox is inmiddels alom bekend, maar dit is voor heel veel mensen een flinke stap te ver. Dankzij de producten van Facetrex® is dit gelukkig ook niet nodig.

Facetrex® Natural Facelifting met Botaline Composition

Facetrex® Natural Facelifting is een krachtige anti-ageing dag- en nachtcrème in één. Deze rijke crème bevat het weten- schappelijk ontwikkelde Botaline Composition op basis van de werkstof RonaCare® Ectoin. Dit is de meest krachtige, plaat- selijk aan te brengen rimpelontspanner die momenteel beschikbaar is. Het zorgt ervoor dat de huidspieren zich kunnen ontspannen, waardoor rimpels en fijne lijntjes verminderen en de huid egaal en glad wordt. In synergie met hoogwaardige peptiden bevordert deze geavanceerde werkstof de huideigen collageenproductie. Het collageentekort in de fibroblasten van de huid wordt gecompenseerd en de stevigheid en elasticiteit van de huid wordt verbeterd, waardoor diepe rimpels zichtbaar verminderen. Dit alles dus zónder pijnlijke injecties!

Hoogwaardig hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een heel belangrijke, van nature in de huid aanwezige bouwstof, voor een stralend en jeugdig uiterlijk. Naarmate we ouder worden neemt deze qua hoeveelheid in de huid af en ontstaan rimpels, fijne lijntjes en huidverslapping. Niet voor niets dus dat dit een prominent ingrediënt is in de Facetrex® Natural Facelifting. Het zorgt ervoor dat de huid soepel, veerkrachtig, zacht en volumineus blijft.

‘Spons-effect’ voor langdurig vochtbehoud en opvulling van rimpels en fijne lijntjes

Om de huid optimaal te laten profiteren van de unieke vochtbindende- en vochtvasthoudende eigenschappen van hyaluron- zuur, heeft het hyaluronzuur in Facetrex® Natural Facelifting een dusdanige moleculaire structuur, dat de huid er ook daad- werkelijk en heel effectief iets mee kan. Het hyaluronzuur in Facetrex® Natural Facelifting is in staat is om vocht aan te trekken en dit langdurig in de huid vast te houden. In de huid bindt hyaluronzuur zich met het daar nog aanwezige vocht. Dit ‘spons-effect’ zorgt er vrijwel meteen voor dat de huid meer volume krijgt, dat de huidstructuur aanzienlijk gladder wordt en het resulteert in een visuele opvulling van fijne lijntjes en rimpels.

Met geavanceerde peptiden en ceramiden

Facetrex® Natural Facelifting bevat tevens geavanceerde peptiden en ceramiden met krachtige anti-ageing eigenschappen, die de werking van het Botaline Composition en het hyaluronzuur versterken. Deze combinatie van werkstoffen maakt de huid uitzonderlijk glad, gaaf, jeugdig en veerkrachtig. De formule bevat ook een breed scala aan intensief voedende en re- genererende, natuurlijke ingrediënten zoals vitamine E, sheabutter, aloë vera, zeewierextract, groene thee, rozemarijn extract en natuurlijke oliën van teunisbloem, lavendel, avocado, kokos, rozenbottel, zonnebloem, jojoba en amandel.

page1image45209488


Ingrediënten van gecontroleerde biologische oorsprong en natuurlijke essentiële oliën

De ingrediënten in Facetrex® Natural Facelifting zijn van gecontroleerde biologische oorsprong, aangevuld met natuurlijke essentiële oliën. De crème dringt diep in de opperhuid en gaat huidveroudering effectief tegen, ontspant de spierspanning in het gezicht (expressierimpeltjes) beschermt de huid tegen UV- stralen, voedt én regenereert de huid. De samenstelling is vrij van synthetische- of mineralen oliën, parabenen, schadelijke hulpstoffen of toevoegingen en paraffineachtige stoffen. Facetrex® Natural Facelifting is geschikt voor alle huidtypes en kan worden gebruikt voor zichtbare en voelbare versteviging van het gezicht, de hals én het decolleté


Kijk voor meer informatie op www.vedax.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.