Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (5 stem, gemiddelde: 4,60 van de maximaal 5 sterren)
Loading...

Magische reis naar Ibiza

De hectiek van alledag slokt ons op, tijd voor onszelf is schaars. ,,Het is zo belangrijk om af en toe weer eens helemaal tot jezelf en in je eigen kracht te komen”, vindt Ineke Brinkmann. Zij deelt al jaren graag haar ervaringen van haar reizen naar magische krachtplaatsen Vorig jaar ontdekte Ineke, dat het Spaanse eiland Ibiza veel meer te bieden heeft dan alleen party’s en disco’s.

,,Dit eiland heeft magische plaatsen waar de intensiteit van het elektromagnetisch veld zo sterk is, dat iedereen er door beïnvloed wordt”.

Magische reis Ibiza

Ineke Isabe.nl Ineke organiseert een magische achtdaagse reis naar het Spaanse eiland. We overnachten in een originele Ibicenco hacienda tussen amandel- en olijfbomen. Met o.a. een rondleiding in Ibiza stad, een bezoek aan de Kathedraal, een zeiltocht naar Es Vedra, hikes naar een natuurlijke bron en een grot waar o.a. de Feniciërs al hun vruchtbaarheidsrituelen uitvoerden. We bezoeken hippiemarkten, volksdansen en natuurlijk maken wij ook tijd om te genieten van heerlijke maaltijden, overweldigende zonsondergangen, strand, zon en zee.

Door middel van eenvoudige intuïtieve oefeningen leer je jezelf open stellen voor de informatie en energie van deze plaatsen. Je ontwikkelt je zesde zintuig tijdens je verblijf op Ibiza zodat je op de plaatsen die we bezoeken meer kunt ervaren.”

Meer details over deze magische reis naar Ibiza is te vinden op www.isabe.nl.

Deel dit bericht op

Lees ook

» Onze hersenen: Dementie, Parkinson, Alzheimer
» Studiecapaciteit, agressie, intelligentie en voeding.
» Test je geestelijke fitheid
» Zin in seks? Partner niet?
» Zo bied je verleidingen het hoofd tijdens de zomervakantie
Redactie

14-03-2018 om 11:42

Tags: ,


Reageren op dit artikel