De ingrediënten voor een heerlijke golfvakantie in Frankrijk

De ingrediënten voor een heerlijke golfvakantie in Frankrijk. We hebben het allemaal nodig: vakantie. Op vakantie komt u tot rust.

Lichaam en geest krijgen de kans om weer op te laden zodat u daarna weer met frisse moed er tegenaan kunt. Een vakantie hoeft niet perse een langere periode te zijn. Een korte vakantie kan net zo goed effectief zijn om tot rust te komen. Golfvakanties zijn al een aantal jaar populair. Nu de economie weer aantrekt, boeken steeds meer mensen een golftripje. Een gewilde bestemming is Frankrijk. Wilt u binnenkort golfen in Frankrijk? In dit artikel leest u alles wat u moet weten om van uw golfvakantie een succes te maken.

Golfland Frankrijk

De ingrediënten voor een perfecte golfvakantie zijn uiteraard golfen, goed eten en een heerlijke accommodatie. Waar vindt u die nou beter dan in Frankrijk? Frankrijk beschikt over heel veel golfbanen die zich op schitterende locaties bevinden. Terwijl u een balletje slaat, heeft u uitzicht op bergen, valleien en op abdijen en chateaus. Op gastronomisch gebied is Frankrijk absoluut een fantastisch land. De Franse keuken wordt in de hele wereld gewaardeerd. Kenmerkend is de enorme verscheidenheid omdat iedere regio zo zijn eigen gerechten kent. Ook over het verblijf hoeft u zich geen zorgen te maken. In de buurt van de golfbanen zijn voldoende resorts te vinden met vakantiehuizen waar u desgewenst ook met een groep kunt verblijven. 

De trend voor 2018: golfen met een groep

Golfen doet u vaak met een vriendengroep. Dat dit ook een van de golftrends voor 2018 is, blijkt uit een artikel op Golf.nl. Of u nu met een vriendengroep gaat of met uw eigen golfclub, het kan allebei. Voor een golfvakantie geldt momenteel echt: hoe meer zielen hoe meer golfvreugde. Als u op zoek bent naar een accommodatie voor uw groep, denk dan eens aan een vakantiehuis. Vakantiepark Jardin du Golf biedt u alles voor een aangenaam en comfortabel verblijf. Het resort ligt in de Provence waar u ook de mooiste golfbanen van Frankrijk vindt. Na een sportieve dag kunt u bijkomen op het overdekte terras bij uw villa of nog een duik nemen in het (privé)zwembad. In de luxe ingerichte keuken kunt u zelf een maaltijd koken met producten van de lokale markt. Maar dineren in het parkrestaurant of in een plaatselijk restaurantje behoort ook tot de mogelijkheden.

Sportief en ontspannend

Een golfvakantie is sportief en ontspannend tegelijk. U bent de hele dag lekker actief bezig in de buitenlucht. Golfen brengt ook allerlei gezondheidsvoordelen met zich mee want u doet het met uw hele lichaam. Een dagje op een 18 holes-baan zorgt ervoor dat u al zo’n 8 km loopt. Bij het uitoefenen van de swing gebruikt u alle spiergroepen. Omdat u buiten bezig bent, maakt u ook nog eens extra vitamine D aan. U verbrandt de nodige calorieën en verbetert uw balans. Daarnaast is golf een sport waarbij u zich moet concentreren en strategisch moet denken. Tegelijkertijd bent u sociaal in de weer. 

Heeft u al zin in een golftrip?

Uw golfvakantie boekt u eenvoudig en snel bij FranceComfort. FranceComfort beheert en verhuurt in Frankrijk vakantieparken met comfortabele vakantiehuizen. Wij hebben diverse vakantieparken in Poitou-Charentes en de Provence waar u kunt golfen op prachtige golfresorts. Als u nu boekt voor april of mei geniet u nog van 50 of 40 procent korting. Kijk snel op www.francecomfort.com voor de voorwaarden.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.