Zo bied je verleidingen het hoofd tijdens de zomervakantie

Heerlijk, het is vakantie! Tijd voor jezelf, tijd om lekker op reis te gaan naar verre, zonnige landen en nieuwe bestemmingen. Er hoeft even helemaal niets.

Jouw uitdaging is nu: hoe blijf ik ook in mijn vakantie gezond leven? Frietje Je herkent het misschien wel: vanaf het begin van het jaar ben je onwijs goed bezig geweest met afvallen en je bent lekker op weg naar je streefgewicht. En dan wordt het vakantie… als je met elkaar aan het strand ligt, vind jij het natuurlijk ook heerlijk om een drankje te doen en een ijsje te eten. En dat frietje er achteraan gaat er ook zo nog even in. Is dat wat jij wilt deze vakantie? Tips Je wilt niet in twee weken al je harde werken van de afgelopen maanden tenietdoen. Daarom is het belangrijk dat je ook in je eigen vakantie gezond bezig blijft. Het is natuurlijk niet zo gezellig als je al het lekkers dat voorbijkomt, telkens af moet slaan. Om het voor jou leuk te houden maar tegelijkertijd te waarborgen dat je de gezonde lijn doorzet, geven we je graag wat tips om die verleidelijke zomermaand door te komen. Zo bied je verleidingen het hoofd tijdens de zomervakantie • Gun jezelf een dag per week wat extra’s. Dat frietje op het strand hoef je echt niet altijd af te slaan, zolang je maar sterk genoeg bent om het daarbij te laten en het geen trigger is om nog meer te gaan snoepen. • Zorg voor gezonde alternatieven. In plaats van chips zijn schijfjes komkommer ook heel lekker, zet er nog een schaaltje tomaten, wat olijven en fruit bij en jij komt je avond wel door! • Vertel je reisgenoten dat je gezond wilt leven. Dan kunnen zij rekening met je houden in bijvoorbeeld de keuze voor het avondeten of de borrelhapjes. • Bedenk hoe ver je gekomen bent. Het zou toch zonde zijn om al je inspanningen van de afgelopen maanden in een paar dagen weg te gooien? Kortom: jij kunt een heel leuke vakantie hebben dit jaar! Met veel zon en plezier en weinig calorieën. www.workoutvelsen.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.