HIIT Zaktraining bij Work Out Velsen

Dit is een groepstraining waarbij je traint zoals een kickbokser. De stoten en trappen worden gedaan op een bokszak, waarvan je geen stoot of trap hoeft terug te verwachten.

Tijdens de HIIT zaktraining werk je ook aan je conditie en spierkracht door middel van lichamelijke oefening, waarmee je continu wordt uitgedaagd. Deze groepstraining is geschikt voor ieder trainingsniveau. Dus ook als beginner, wanneer je de technieken nog niet goed beheerst, kan je vol meedoen met deze groepsles. Voor de gevorderde kickbokser is het ook een hele uitdagende training. Je doet de zaktraining in groepsverband, waarbij ieder persoon een andere oefening doet. Doordat je achter elkaar door gaat is de training perfect voor een hoge calorieverbranding! Maar je behoudt zelf de controle over de intensiteit van de training. Waardoor het dus voor iedereen toegankelijk is. Belangrijk! Al het benodigde materiaal is aanwezig bij ons. (Als jij je eigen materiaal hebt, kan je dit natuurlijk ook gebruiken). Kijk voor meer informatie op de site van Work Out Velsen en schrijf jezelf in voor een gratis proefles!

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.