Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (4 stem, gemiddelde: 5,00 van de maximaal 5 sterren)
Loading...

Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam én geest. Daarom biedt Stichting Gezond Natuur Wandelen elke week op vaste tijden en plekken wandelingen aan in de natuur of het groen in de stad. Een wandeling duurt ongeveer een uur en gaat in een rustig tempo. Deelname kost niets, aanmelden is niet nodig. Na afloop is er gelegenheid om samen koffie of thee te drinken. In IJmuiden is elke dinsdag om 9.45 uur een Gezonde Natuur Wandeling die start bij buurtcentrum De Spil aan de Frans Halsstraat 29.

De wandelingen zijn speciaal voor mensen die wat meer willen bewegen en dat graag samen met anderen willen doen. Iedereen is welkom. Vrijwilligers begeleiden de wandelingen en vertellen onderweg wat over de natuur. Deze ‘natuurmomenten’ maken de wandelingen extra aantrekkelijk.

Stichting Gezond Natuur Wandelen biedt op ruim 60 locaties in Nederland gratis begeleide natuurwandelingen aan. De vrijwilligers krijgen een wandelbegeleiders- en een EHBO-cursus aangeboden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via contact@gezondnatuurwandelen.nl.

Gezond Natuur Wandelen is mede mogelijk gemaakt door de Provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant, Fonds Nuts Ohra, de provinciale landschappen en lokale partners.

www.gezondnatuurwandelen.nl

Deel dit bericht op

Lees ook

» Altijd maar weer dat buikje…
» Fitspiration oktober
» Hoe is jouw seks?
» We bewegen niet vaak genoeg!
» De ingrediënten voor een heerlijke golfvakantie in Frankrijk
Redactie

04-10-2018 om 14:41

Tags: , ,


Reageren op dit artikel