Gevulde witlof schelpen

Witlofschelpen kun je gebruiken om je gerechten niet alleen meer smaak te geven, maar ook om je maaltijd leuk te presenteren.

Redactie

Ingrediënten
1 pak Zonnatura Bulgur met parelcouscous
4 witlof
1 citroen
1 ½ limoenen
1el thaise vissaus
2el agavesiroop
2el koriander, gesnipperd
150g wortel, geraspt
40gr alfalfa
2el cashewnoten, grof gehakt

Bereiding
1. Snijd het eindstronk van de witlof af en pel de grootste bladen eraf, deze zijn meestal bitter en kun je beter niet gebruiken.
2. Leg de binnenste bladen in een schaal met koud water met citroensap (uitgeknepen citroen), dit voorkomt dat de bladen bruin worden.

  • Meng met het sap van de limoenen, de vissaus, agavesiroop en de koriander in een schaal. Meng in en tweede schaal de Bulgur, wortel en de alfalfa
  • Lepel de Bulgur vulling in de witlofbladen en rankschik deze op een groot bord. Schenk de thai dressing erover. Garneer met de cashewnoten.

www.Zonnatura.nl  

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.