Een rimpelbehandeling met Botox is het meest effectief

Rimpels krijgen is niet te voorkomen.

Dit gebeurt nu eenmaal wanneer je ouder wordt. Het is de huid die zijn elasticiteit verliest. Daarnaast heb je de spieren in je gelaat ook veel gebruikt. Dit speelt allemaal een rol. Dit betekent echter niet dat je ook met rimpels hoeft te leven. Het is ook gewoon mogelijk om een rimpelbehandeling te ondergaan. Daardoor lijk je direct al minder oud. Het is vaak de beste optie om dan met botox te werken. Dit is effectief en gemakkelijk.

Hoe werkt behandeling?

Het is goed mogelijk om rimpels aan te pakken met botox. Dit is een stof die veilig is aan te brengen met een kleine dosis. De stof is niet schadelijk voor de gezondheid. Het wordt dan ook al vele tientallen jaren gebruikt voor verschillende zaken. Eén daarvan is het wegnemen van rimpels. Al zijn er ook allerlei andere opties. Het voordeel van botox is dat het de spieren in het voorhoofd verslapt. Daardoor wordt het vormen van rimpels onderdrukt. Dit maakt het dus de juiste optie voor deze problemen.

Botox behandeling tegen rimpels

In Nederland wordt botox als de behandeling tegen rimpels gebruikt. Het is dan ook nog eens zo dat dit niet in een ziekenhuis hoeft te gebeuren. Dit kan gewoon in enkele minuten worden gedaan door een gecertificeerd arts. Daarbij is zelfs geen verdoving nodig om dit voor elkaar te krijgen. Met enkele kleine prikken met de spuit is al te zorgen dat de stof wordt ingebracht. Daarmee gaan de spieren ontspannen omdat dit de werking van de stof is. Zo worden rimpels al heel snel minder zichtbaar. Na enkele dagen is al een verschil te zien. Meer weten over een rimpelbehandeling met Botox? Vraag bij Betan Clinics een vrijblijvend consult aan en laat je goed informeren door de plastisch chirurg.

Verschillende soorten rimpels aanpakken

Het fijne aan het behandelen van rimpels met botox is dat het op meerdere plekken effect kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan rimpels in het voorhoofd. Dit is voor veel mensen een groot probleem. Door botox te laten injecteren is het mogelijk om dit goed te ontspannen en de rimpels sterk terug te dringen. Maar ook de meer fijne rimpeltjes, zoals kraaienpootjes, zijn nagenoeg volledig weg te werken. Dat maakt het dus voor verschillende problemen de juiste oplossing.

Genieten van het resultaat

Wat vooral belangrijk is als het gaat om een anti-rimpelbehandeling, is dat het ook een goed gevoel geeft. Het is fijn om van de rimpels af te zijn. Daardoor voel je je direct ook een stuk beter in je vel. Het is vooral fijn om meer zelfvertrouwen te hebben. Je ziet de lijntjes in het gezicht verdwijnen binnen enkele dagen na de behandeling. Na enkele weken is het resultaat het sterkst. Na een half jaar neemt dit af, maar dan is het gewoon veilig opnieuw te doen. Dit maakt het juist ook zo effectief.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.