Dansen voor je naar werk gaat

Nieuwe rage in Nederland, dansen voordat je naar werk gaat! De Daybreaker feesten zijn in 22 steden wereldwijd al een doorslaand succes.

Dit unieke dansfeest vond op 23 augustus voor het eerst plaats in Nederland. Om halfzeven ‘s ochtends stonden nieuwsgierige Amsterdammers voor de nachtclub NYX om naar binnen te gaan. Meer dan 350 man zetten de wekker om twee uur lang te feesten voor werk. Het feest begon met een yoga-sessie die vervolgens naadloos overging in een dansfeest. Kav Verhouzer draaide heerlijke hitjes en ook Toeters & Platen zorgde dat de voetjes van de vloer gingen. Alcohol werd vervangen voor gezonde snacks. Optredens van dansschool No Roots en andere acts gaven een extra dimensie aan deze ochtend party.

Daybreaker gelooft dat feesten gepaard gaat met creativiteit, verbondenheid & gezondheid. Deze early morning dance movement is ontstaan vanuit New York en inmiddels in 22 steden wereldwijd een begrip. Meer dan 300.000 community members participeren in deze snelgroeiende beweging.

“Deze eerste editie in Nederland was een daverend succes. De kaarten waren dik uitverkocht en alle aanwezigen waren erg enthousiast”

Aldus Floris van der Linden, mede-iniatiefnemer Daybreaker Nederland. Gezien het succes staan de volgende twee edities al gepland: woensdag 20 september (White Edition) en woensdag 18 oktober (tijdens het Amsterdam Dance Event) mogen we weer los, de locaties houden we nog even geheim, maar staan binnenkort online. De Daybreaker feesten zijn toegankelijk voor alle leeftijden. Voor meer informatie kan je terecht op deze site.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.