Afvallen, op gewicht blijven of niet aankomen in december

Afkomen van die overtollige kilo’s is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Extra ondersteuning in december kan bij My-LifeSlim afslankpraktijk Heiloo.

Want we willen óók blijven genieten… Ingrid van Mil zet de My-LifeSlim afslankpraktijk in Heiloo voort. My-LifeSlim startte al in 2012 met een afslankpraktijk in Heiloo. Hier worden mannen en vrouwen gecoacht naar een gezondere levensstijl, zonder dat ze hoeven afzien.

Niet afzien tijdens de decembermaand is een uitdaging die Ingrid samen met haar cliënten aangaat. Extra recepten waaronder een uitgebreid kerstdiner op een mooie menukaart waarvan je met je hele gezin kunt genieten zonder aan te komen. Ingrid, je hoeft als client bij My-LifeSlim niet af te vallen tijdens de Kerstdagen, niet aankomen dat is de kunst. Daar waar je te streng bent voor jezelf bent volgt vaak een eetbui. Een eetbui is echt schadelijk voor je lichaam, daarom helpt Ingrid haar cliënten deze te voorkomen.

Voorkomen doe je door een goede planning en onder anderen daarin coacht Ingrid haar cliënten. “Met My-LifeSlim eet je elke dag lekkere gerechten met producten gewoon uit de supermarkt”, vertelt Ingrid. “De truc is dat je je houdt aan een plons water en zes maaltijden per dag, suikervrij en vetarm. Zo hou je je energielevel en blijf je genieten, terwijl je wel één à twee kilo per week verliest!"

Begeleiding

Gevulde kipfilet uit de oven, asperges met gerookte zalm en dillesaus, oosterse omelet in een volkorenwrap - het kan zomaar in een weekmenu van My-LifeSlim zitten. Hoe dat komt? “In plaats van flink afzien met dure shakes en repen, draait het om het aanmeten van een nieuwe, gezonde levensstijl.” Balans dus in het dagelijkse eten. Het enige wat veel mensen daarbij missen: begeleiding.

Minder honger

Ingrid coacht haar cliënten dan ook uitgebreid. Hiervoor brengt ze van alles in kaart. Van gewicht en leeftijd tot vetpercentage, algehele conditie en beweegpatroon. Op basis daarvan stelt ze per persoon een eetschema op maat op. “Ook leer ik mensen waar op te letten als ze boodschappen doen: in de ene cracker zit bijvoorbeeld suiker, in de andere niet. Om de vetverbranding te ondersteunen en het hongergevoel te verminderen, geef ik ze tot slot nog natuurlijke voedingssupplementen."

Valkuil

De grootste valkuil als iemand zijn streefgewicht bereikt? “Terugval in het oude patroon. Daarom hou ik nacontroles en geef ik extra advies: hoe pas je je aan bij die verleidelijke feestjes en vakanties? Mijn ervaring is: heb je de knop eenmaal om voor je levensstijl, dan zie je hoe makkelijk het is om suikervrij en vetarm te eten.” Meer info via www.mylifeslim.com of mail naar ingridvanmil@mylifeslim.com  telefoon 06 54935757

 

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.