Afvallen Junior en Vital24

Overgewicht bij kids is een groeiend probleem. Vaak wordt gedacht dat dit zich vanzelf wel op lost, maar niets is minder waar.

Daarom is het zo belangrijk om op tijd in te grijpen. Consulenten van Afvallen Junior kunnen u en uw kind hierbij helpen. Afvallen Junior is een landelijk programma voor kinderen met overgewicht. Gediplomeerde gewichtsconsulenten met de specialisatie Kind & Voeding coachen deze groep kinderen met de methode van AJ naar een gezond gewicht. De methode is voor kinderen van 6 -17 jaar. Op een leuke manier wordt er naar voeding en beweging gekeken. Wekelijkse DEALS zorgen dat kinderen gemotiveerd worden en blijven. 

Bereiding lekker recept: Verwarm de oven voor op 175 graden. Hak de noten grof en mix de droge ingrediënten, behalve de abrikozen, door elkaar. Laat de kokosolie vloeibaar worden door deze 25 seconden in de magnetron te verwarmen. Meng met de ahornsiroop en giet over de mueslimix. Bedek een bakplaat met bakpapier en vet deze met een beetje olie in. Stort het mengsel erin en zet deze 35 minuten in de oven Schep de muesli iedere 5 minuten om. Wanneer de muesli knapperig en goudbruin in haal je het mengsel uit de oven en laat je het afkoelen.Merel Uiterwaal Wilt u ook verder met stap 2,3,4….. info@vital24.nl of 06-41543800 www.vital24.nl  

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.