Zwangerschap en geboortecursus

Leer samen ultiem te ontspannen en creëer de beste start als gezin. Wij geven jou en je (geboorte)partner heel graag verschillende tools en veel kennis mee.

Ben je op zoek naar een cursus waarin je niet alleen leert hoe je met vertrouwen en in ontspanning kunt uitkijken naar de geboorte van je kindje, maar ook wat je moet weten tijdens de zwangerschap en daarna? Joe! Je hebt je cursus gevonden. Wij geven jou en je (geboorte)partner heel graag verschillende tools en veel kennis mee. Het doel is duidelijk: jullie als gezin de beste én een ontspannen start geven!

Fijn aan deze cursus is dat je heel.veel.kunt.relaxen (partners ook!)

We geven les volgens de HypnoBirthing® methode en hoewel dit voor sommigen misschien een beetje woeshie woeshie, zweverig of zelfs spannend klinkt, kunnen we je alvast meegeven dat wat je in deze cursus leert heel down to earth is. Zelfhypnose is niets meer en niets minder dan ultiem ontspannen. Op jouw manier. Na het volgen van de cursus kunnen jullie met vertrouwen uitkijken naar de geboorte van jullie baby en de periode die daarna volgt.

Aanmelden of meer informatie?
Klik hier.
 

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.