Astrid en Inge Beentjes

BB-Baby

place De Melksuiker 79
place 1911 ER  Uitgeest
Profielfoto van Astrid en Inge Beentjes

Get in touch!


 

Wij zijn Astrid en Inge Beentjes, twee zussen.

Met een passie voor geboortes hebben wij ‘bb-baby’ opgezet. Beetje gekke passie misschien? Het is niet dat we beide tien kinderen rond hebben lopen namelijk, in een andere tijd zou dat best leuk zijn. Nu gaan we onze tijd ook graag besteden aan het helpen van anderen met een baby op komst om een mooie start te maken!

Beiden hebben we twee kinderen; vier jochies in totaal! We vonden het heel mooi dat we die, ook al verschillen de geboorte verhalen, in onze eigen kracht en ontspanning op de wereld mochten zetten. Helaas horen we ook heel vaak andere verhalen en daarom hebben wij een drive om vrouwen en hun (geboorte)partners te helpen om in zekerheid en ontspanning hun kindje geboren te laten worden. Want dat kan dus. 

We hebben de opleiding tot HypnoBirthing® docent gevolgd en afgerond in Antwerpen. Mooi om te merken was hoe snel je in een ontspannen toestand kunt raken. Een heel nieuwe en fijne wereld waarvan wij vinden dat iedereen daar recht op heeft! Juist daarom is het ook zo leuk en goed om de cursus als koppel te volgen. Het geeft je namelijk ontspanning en verdieping tegelijk. Heerlijk voor alle babies om hun ouders in zo’n toestand te ontmoeten…

Dan nog even de feitjes, het gaat tenslotte over ons in dit stuk. Beiden zijn we geboren en opgegroeid in Uitgeest. We wonen hier nog steeds en zijn gelukkig met onze lieve mannen en kinderen. Astrid heeft twee jongens van twee en nul jaar oud, Inge haar jongens zijn vijf en twee. Drie van de vier zijn geboren in Uitgeest, eentje in Alkmaar na een spoedrit in de auto bij Petra (Weij, dé verloskundige hier). Omdat we uit eigen ervaring kunnen zeggen, samen met miljoenen anderen gelukkig, dat Hypnobirthing® echt iets doet met en voor je staan we te popelen dit door te geven. 

Tot slot: we hebben ook vier geiten. En een varkentje, ze heet Bea. Meer informatie over ons hebben jullie echt niet nodig maar mochten jullie meer info over de cursus willen ontvangen, neem dan vooral contact op! 

Geschreven door Astrid en Inge Beentjes:

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.