Nieuwe cursus voor persoonlijk eetpatroon

Je spijsvertering is net als je vingerafdruk; uniek en persoonlijk. Daarom heeft voeding op ieder van ons een ander effect.

Je spijsvertering is net als je vingerafdruk; uniek en persoonlijk

Zegt Suzanne Rotteveel, natuurvoedingscoach en initiatiefnemer.
Daarom heeft voeding op ieder van ons een ander effect. De hoeveelheid, combinaties, bereiding en de beschikbaarheid van de juiste bacteriën en enzymen in je buik, het heeft allemaal invloed. Krijg je van brood energie of juist een dip? Ook zaken als stress, weinig tijd en een verstrooid hoofd, hebben impact op de manier waarop we eten verteren en welke voedingsstoffen ons lichaam kan opnemen.”

De cursus VOED JE GOED biedt kennis van goede en gezonde voeding en van persoonlijke kenmerken die invloed hebben op het verteren van eten. Ook de invloed van leefstijl en de combinatie voeding, beweging en ontspanning komen aan bod. Rotteveel: “Ondanks de duizenden boeken, magazines en blogs met adviezen en recepten raken steeds meer mensen onzeker en vragen zich af of ze goed eten. De tegenstijdige berichten over wat wel en niet goed is bevordert dat hulpeloze gevoel. Of iemand heeft van alles geprobeerd en ervaart ‘dat het niet werkt’. Voor al die mensen is er nu een cursus die ingaat op persoonlijke behoeften waarmee je een eigen eetkompas creëert.”

VOED JE GOED start op 6 september 2019, de zes lessen zijn verdeeld over drie maanden en worden gegeven op Boerderij Landzicht in Velserbroek. Meer informatie is te vinden op www.oogstgoed.nl/cursus.

suzanne rotteveel
Meer informatie: Suzanne Rotteveel | 06 – 2409 0303

Over Oogstgoed
Achter Oogstgoed zit Suzanne Rotteveel. Zij geeft persoonlijke adviezen, lezingen en workshops over voeding om mensen te helpen zich fit en energiek te voelen. Ze voltooide de studie tot Natuurvoedingskundige aan de Kraaybeekerhof Academie in Driebergen en is sinds 2016 in Haarlem gevestigd. Met Oogstgoed wil zij mensen graag helpen hun eigen weg te vinden in de wereld van voeding en bij het oplossen van voeding-gerelateerde klachten.

www.oogstgoed.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.