ZorgSpecialist als nieuwe hoofdsponsor Grachtenloop

Samen gaan wij het thema gezondheid en bewegen nog beter vormgeven. We streven gezamenlijk naar een groei van het aantal deelnemers.

Grachtenloop verwelkomt ZorgSpecialist als nieuwe hoofdsponsor
HAARLEM – Een mooi nieuw begin voor de Grachtenloop. In 2018 gaat dit Haarlemse hardloopevenement verder onder de naam de ZorgSpecialist Grachtenloop.
Een mooie en welkome aanvulling voor zowel SportSupport, de organisator van dit evenement als de ZorgSpecialist, die beide gezondheid en bewegen hoog in het vaandel hebben staan. Otto Korstenbroek, directeur van de ZorgSpecialist, en Stefan Schilder, coördinator Grachtenloop bij SportSupport, kijken beide met veel plezier uit om deze nieuwe samenwerking een mooie invulling te geven. Korstenbroek:

“Wij vinden het als regionale thuiszorgaanbieder belangrijk om het bewust bezig zijn met je gezondheid door bijvoorbeeld te sporten op een positieve manier onder de aandacht te brengen.” “Daarbij hebben wij met de ZorgSpecialist aan boord die enthousiaste partner gevonden waarmee wij samen de Grachtenloop naar een volgend niveau kunnen tillen.” Vult Schilder aan. “Samen gaan wij het thema gezondheid en bewegen nog beter vormgeven. We streven gezamenlijk naar een groei van het aantal deelnemers en een nog grotere uitstraling van het evenement.”

Met zo’n 4000 deelnemers is de ZorgSpecialist Grachtenloop een populair evenement in de regio.

“Het moet echt een feestje worden. Het is al jaren de gezelligste midzomeravondloop van Nederland. Haarlemmers moeten trots zijn op dit mooie evenement en als je niet meeloopt dan sta je langs het parcours om al die deelnemers aan te moedigen”

zegt Schilder met een grote glimlach. Dit jaar verwacht de organisatie uitverkocht te zijn en de deelnemerslimiet van 4500 lopers te halen. De bedrijvenloop is altijd een gewild onderdeel van de ZorgSpecialist Grachtenloop Elk jaar doen er zo’n 100 bedrijventeams mee. Met de Philharmonie als gastheer van de businesslocatie is dit een geweldige plek. Een mooie bijkomstigheid is dat de businesslocatie direct aan het parcours ligt. Zeker de moeite waard om samen met je collega’s aan mee te doen en na afloop met elkaar na te praten in de Philharmonie. De ZorgSpecialist levert al jaren thuiszorg op maat in de regio Kennemerland, variërend van huishoudelijke hulp tot aan specialistische verpleegkundige zorg. Daarnaast is de ZorgSpecialist dé specialist in kleinschalig wonen onder de noemer “wonen als thuis” en het leveren van 24-uurs zorg. Met haar jaarlijkse deelname aan de verschillende bedrijvenlopen binnen het RSM loopcircuit powered by Run2Day, onderstreept de ZorgSpecialist haar binding met sport in het algemeen en hardlopen in het bijzonder.

“Wij zijn dan ook supertrots de nieuwe hoofdsponsor van dit geweldige evenement te zijn”

zegt Otto Korstenbroek. Dit jaar vindt de ZorgSpecialist Grachtenloop op vrijdag 22 juni plaats en is hiermee alweer de 24e editie. De inschrijving opent op 1 maart. Op het programma staat weer de KidsRun een 5 en 10km. Het parcours gaat traditiegetrouw door hartje centrum. Het wordt weer een gezellig hardloopfeest in Haarlem op vrijdag 22 juni. Voor meer informatie kijk op de website www.grachtenloop.nl Fotograaf: Renata Jansen (rechtenvrij)

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.