Zen in Kerst!

Ont-moet jezelf tijdens de 1-daagse retraite bij Boerderij Landzicht. Kom tot rust en kom weer in verbinding met jezelf m.b.v. yoga, je adem en wandelen.

Zen in Kerst

December is een drukke maand vol feestjes, afronden van zaken, familiebezoeken en veel eten. Het is druk, drukker, drukst.... 
 
Daarom organiseert YogalifeByJerien op 17 december een 1-daagse retraite om je op te laden en weer in verbinding te laten komen met jezelf, zodat je de drukke kerstdagen goed doorkomt. 
 
Als geen ander weet ik hoe druk een gezinsleven is en altijd maar aan te staan. Het resulteerde uiteindelijk zelfs in een flinke burn-out.
 
Yoga, meditatie, verschillende ademhaligstechnieken en Mind-Walk hebben mij door deze moeilijke tijd heen geholpen. En dat geef ik nu door aan jou!
 
Tijdens de retraite beginnen we met een heerlijke Ashtanga waarbij je het vuurtje in je binnenste aanwakkert. En hoe fijn is dat, tijdens de koude wintermaanden?! Je zal hier de hele dag van nagenieten. 
 
Gedurende de dag leer je verschillende technieken om in het hier en nu te zijn, bewust adem te halen en alleen maar even te zijn. We gaan na de lunch naar buiten voor een heerlijke ontspannen (bijna) winterwandeling. Tijdens de wandeling maak je kennis met verschillende wandeltechnieken en oefeningen die je dichter bij je jezelf brengen.  Vervolgens zoeken we binnen weer de warmte op en mag je gaan genieten van een welverdiende lange yoga nidra sessie, waarbij je helemaal niets hoeft te doen, alleen maar luisteren, voelen en zijn. 
 
Wil jij ook helemaal ZEN beginnen aan de feestdagen of gewoon alleen even op adem komen tijdens de drukke feestmaand?
 
Dat kan op zaterdag 17 december van 9.30-16.30 in Velserbroek bij Boerderij Landzicht. Ervaring is niet nodig ????.
 
Het is tijd om jezelf te ont-moeten!

Gun jezelf een me-time dag volledig met je aandacht in het nu.
 
Ontspan, geniet en laad jezelf weer helemaal op tijdens deze 1-daagse Zen in Kerst retraite.
Meer weten over de retraite? 
 
Ik kijk ernaar uit je te ont-moeten!
 
XO
 
Jerien 

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.