Jerien

YogalifebyJerien

place Watergang 4
place 2064 SR  Spaarndam
Profielfoto van Jerien

Get in touch!

Welkom, fijn dat je er bent. Als werkende moeder heb je altijd veel ballen hoog te houden, hebben we allemaal onze rugzak gevuld met eerdere ervaringen en ondanks alle uitdagingen die we op ons pad tegenkomen, gaan we door. Ik hoop dat ik jou kan inspireren naar meer rust in jezelf en in je leven. 

Wie ben ik?

Mijn naam is Jerien Wessels en ik zie mezelf nog in de spiegel kijken en me afvragen waar die leuke, gezellige, sportieve, energieke en positieve vrouw is gebleven. Het is april 2019 en ik ben jarig en op dat moment mantelzorger, werknemer, moeder, echtgenote, dochter en vriendin. Mezelf was ik even helemaal kwijt. Ik gaf les in het vmbo en had o.a. 2 examenklassen, reed als een taxichauffeur van hot naar her door heel Nederland (en inmiddels ook België) om de kinderen op tijd bij vriendjes, school en sport te krijgen. Ik zorgde voor het eten, het huishouden van mezelf en van een ander en de hond moest natuurlijk ook aandacht krijgen, dus daar ging ik mee naar cursussen. Ik luisterde naar ieders problemen en voelde me helemaal alleen op de wereld. Niemand zag hoe moe ik was en dat ik hulp nodig had. Niemand vroeg hoe het met mij ging, alleen met de anderen. Ik kreeg een flinke burn-out, maar bleef ondanks dat de huisarts zei dat ik het echt rustiger aan moest doen, stug doorgaan. Ik had inmiddels gesprekken met de praktijk ondersteuner van de huisarts (POH) en wist dat dit niet langer kon doorgaan. Maar hoe ik moest veranderen wist ik niet. Ik had wel mijn baan in het vmbo opgezegd en ja gezegd tegen een baan in het mbo, maar rust pakken lukte nog altijd niet. Ik had er echt geen tijd voor.

Vanaf september 2019 zit mijn leven in een stroomversnelling. Mijn dierbare overleed en het werd het keerpunt in mijn leven. Ik kwam steeds dezelfde signalen tegen, steeds in een andere vorm. Dit is mijn moment, dit is de juiste beslissing, ik ga het anders doen.

Ik ben gaan praten met mijn man en heb mij aangemeld voor de 200 uur YTTC Ashtanga Vinyasa opleiding in Portugal en begon een nieuw avontuur.

Wil je meer over mij lezen?

Mijn hele verhaal vind je hier...

Geschreven door Jerien:

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.