Wie stopt Heel Holland Bakt?

Na Heel Holland Bakt komt er nu ook een Heel Holland Bakt junior: lang leve de kijkcijfers, succes met het bestrijden van overgewicht! Wie stopt de bakrage?

Zolang pizzakoeriers moeten overwerken en Heel Holland Bakt een groot kijkcijferkanon blijft, komt het niet goed met de doelstelling uit het Nationaal Preventieakkoord overgewicht en obesitas in Nederland terug te dringen.

Onlangs werd bekend dat er een Heel Holland Bakt Junior komt[1]. Omroep Max-baas Jan Slagter zei hierover in het AD: "Kinderen met hun ouders of grootouders, dat zie ik voor me. Want kinderen vinden bakken ontzettend leuk".

Kijkcijfers belangrijker dan overgewicht

Jammer, want we moeten kinderen leren een gezonde maaltijd te bereiden en niet nog meer suiker te laden. Max geeft wat mensen willen, niet wat ze nodig hebben. De kijkcijfers van nu zijn het overgewicht van morgen, bedankt Max!

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.